Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još ga muči ozljeda

Juan Martin Del Potro odustao od Australian Opena

Juan Martin del Potro
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
01.01.2019.
u 08:12

Del Potro, peti igrač svijeta, još nije zaliječio ozljedu desnog koljena zbog koje nije nastupio ni na završnom ATP Mastersu u studenome

Argentinski tenisač Juan Martin Del Potro (30) objavio je u ponedjeljak da neće nastupiti na prvom grand slam turniru sezone Australian openu, koji počinje 14. siječnja.

Del Potro, peti igrač svijeta, još nije zaliječio ozljedu desnog koljena zbog koje nije nastupio ni na završnom ATP Mastersu u studenome. 

>> Pogledajte galeriju: 'Često je ozlijeđen jer se seksamo sedam do deset puta tjedno'

Juan Martin del Potro
1/12

- Moj oporavak teče jako dobro i uskoro ću opet igrati. No, nažalost, ne i na Australian Openu - napisao je Argentinac na svom twitter-profilu. 

Del Potro i nije dosad imao previše uspjeha u Australiji, dvaput je u Melbourneu stizao do četvrtfinala i to je jedini grand slam turnir na kojem nije igrao barem polufinale.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije