Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslodavac zadovoljan

Josip Kuže ostaje na klupi Albanije

Josip Kuže
Arhiva VL
02.11.2009.
u 17:13

Josip Kuže, 56-godišnji hrvatski nogometni trener, ostat će na dužnosti izbornika nogometne reprezentacije Albanije, objavio je tamošnji nogometni savez.

Kuže je na toj poziciji naslijedio nizozemskog stratega Arieja Haana te je Albaniju vodio kroz tri posljednje utakmice skupine 1, europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sljedeće godine u Južnoafričkoj Republici.

Poražen je Kuže kao domaćin od Portugala 2:1 te na gostovanju kod Švedske 4:1, dok je s Danskom, pobjednikom skupine, na svom terenu u Tirani remizirao 1:1.

Na kraju je Albanija natjecanje završila na pretposljednjem mjestu skupine sa sedam bodova.

- Nikada nismo igrali u težoj skupini u našoj povijesti. Inače, zadovoljni smo kako je svoj dio posla obavio gospodin Kuže te smo odlučili produžiti vjernost s njim za naredni ciklus, kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2012. godine - izjavio je Armand Duka, predsjednik Albanskoga nogometnog saveza.

Ždrijeb kvalifikacijskih skupina za Euro 2012. (domaćini su Poljska i Ukrajina), održat će se 7. veljače sljedeće godine u Varšavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije