Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJETE ZAGREBAŠA

Još jedno poznato ime pojačalo redove RK Zagreba!

Zagreb: PPD Zagreb i Celje Pivovarna Laško susreli se u 5. kolu Lige prvaka
Goran Stanzl/PIXSELL
23.03.2021.
u 14:40

Tako je uz Željka Musu i Ivana Čupića još jedno poznato rukometno ime pojačalo redove hrvatskog prvaka od iduće sezone.

RK Zagreb je potpisao jednogodišnji ugovor s golmanom Filipom Ivićem.

Ivić je potekao je u rukometnom klubu Zagreb, za koji je bio vezan 13 godina. Tada odlazi u poljski Kielce, zatim Gummersbach te od prošle sezone Celje PL. Fantastičnih poteza kojima smo bili svjedoci dok je nosio dres Lavova, ali i ostalih klubova, vjerujemo da neće nedostajati u novoj sezoni.

- Klub je s novim igračem dogovorio suradnju na godinu dana počevši od 1. srpnja 2021. Tako je uz Željka Musu i Ivana Čupića još jedno poznato rukometno ime pojačalo redove hrvatskog prvaka od iduće sezone.Prije svega se moram zahvaliti rukometnom klubu Celje PL s kojim sam dogovorio raskid ugovora. Zaista mi je tamo bilo lijepo ovih godinu dana i hvala im na korektnom i profesionalnom odnosu te im želim sreću u budućnosti. Došao sam kući, u svoj klub u kojem sam proveo 13 godina. Klub koji mi je dao sve u mojoj sportskoj karijeri, te mi priuštio najbolje rukometne trenutke.

Htio sam se vratiti u Zagreb kako bi klub vratio na pobjedničke staze uz već poznata pojačanja od sljedeće sezone. Sigurno neće biti ni lagano ni jednostavno jer je EHF Liga prvaka iz godine u godinu sve jače natjecanje. Vjerujem u svoj klub, dobro se osjećam i siguran sam da ću opravdati svoj dolazak u rukometni klub PPD Zagreb. Veseli me što ću biti doma gdje su mi svi prijatelji i rodbina, ali i klub u kojem sam proveo najljepše trenutke. Jedva čekam novu sezonu i prvu utakmicu u Zagrebovom dresu - na potpisivanju je izjavio Ivić.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
Darkor
10:40 24.03.2021.

Zagreb dovodi starce osi da uloze u rukomet oni dovode besplatno igrace ljudi imaju 35+ i. Sada je to neka vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije