Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEXT GENERATION

Veliko priznanje za Dinamo i hrvatski nogomet: Mladi talent 20. najbolji na svijetu

Zagreb: U 21 kvalifikacije za EP, Hrvatska - San Marino
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/2
23.03.2021.
u 13:41

Ovo je i veliki psihološki poticaj za mene, daje mi snagu za dalje i potvrda je da naporan rad daje prave rezultate - rekao je Joško Gvardiol po primitku ove sjajne vijesti

Jedan od najpoznatijih nogometnih portala u svijetu Goal.com svake godine objavljuje popis 50 najboljih igrača do 19 godina na razini svijeta. Izbor je nazvan NxGn, u prijevodu Next Generation, a 23. ožujka ekskluzivno je predstavljen popis TOP 50 mladih igrača u 2021. godini.

Kao 20. igrač od ukupno 50, postavljen je  mladi talentirani branič Dinama Joško Gvardiol koji je svrstan među najbolje mlade igrače u svijetu! 

U izboru sudjeluju stručnjaci izdanja portala diljem svijeta, a kod izbora odlučuju talent, nogometne vještine te nogometno iskustvo.

- Ovo je neopisivo priznanje za mene. Jako sam sretan i hvala svima koji su odlučili i mene uvrstiti u najboljih 50 mladih igrača na svijetu za 2021. godinu. To je velika čast i velika motivacija za dalje. Uspjeh se postiže samo trudom, radom i upornošću i sretan sam što to drugi prepoznaju. Ovo je i veliki psihološki poticaj za mene, daje mi snagu za dalje i potvrda je da naporan rad daje prave rezultate - rekao je Joško Gvardiol po primitku ove sjajne vijesti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije