Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo se srušio

Još jedna tragedija: hrvatski nogometaš preminuo na utakmici

Hitna pomoć
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
13.05.2018.
u 19:10

Odmah mu je ukazana pomoć na terenu te je pokušana reanimacija do brzog dolaska hitne pomoći, ali nesretnom nogometašu nije bilo spasa

Još jedna tragedija na nogometnim travnjacima. 32-godišnji igrač NK "Nafta" Kozarice preminuo je na današnjoj (nedjelja) utakmici 3. hrvatske nogometne lige u Kozaricama pokraj Novske.

Igrala se deseta minuta susreta između domaće "Nafte" i gostujuće momčadi NK "Naprijed" Krapje kada se 32-godišnjak srušio na terenu.

Odmah mu je ukazana pomoć na terenu te je pokušana reanimacija do brzog dolaska hitne pomoći, ali nesretnom nogometašu nije bilo spasa. Očevid je u tijeku, a provode ga policijski službenici PP Novska. 

Ključne riječi

Komentara 6

BL
blokiran
21:50 13.05.2018.

čuj to 3. hrvatska nogometna liga, mislim da je to ipak treća županijska liga

ZN
Znakovljenagrbu
20:22 13.05.2018.

Perad od "novinara"! Ajde se odučite, više, za preminulu osobu pisati da je "nesretnik/nesretnica"?! Bog znade i dan i čas, a tko si ti g. Perad, da ljude nazivaš nesretnicima? Svidilo se tako Bogu, njegovo vrijeme (nogometaševo - kojem nisi napisao ni ime ni prezime!) je došlo. Sada samo možemo (i dužni smo!) moliti da se Gospodin smiluje njegovoj "nesretnoj" duši, i primi je u svoje vječno Kraljevstvo. Pokoj vječni, daruj mu Gospodine, i svjetlost vječna svjetlila mu. Počivao u miru Božjem. a obitelji ohrabrenje i mir. Amen.

Avatar Celzijus
Celzijus
22:54 13.05.2018.

Predsjednici ili tajnici klubova u većini slučajeva liječnicima nose sportske iskaznice igrača, ovi im za sitnu lovu udare štambilje bez da su igraće i vidjeli. I to je to. A smrtnih slučajeva na terenima sve više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije