Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA, predsezona

Još jedna pobjeda Warriorsa uz Šarićevih devet koševa

NBA: Finals-Boston Celtics at Golden State Warriors
Kyle Terada/REUTERS
16.10.2023.
u 11:40

Nova NBA sezona počinje 25. listopada kada igraju branitelji naslova Denver Nuggets protiv Los Angeles Lakersa i Golden State protiv Phoenix Sunsa.

U još jednoj predsezonskoj NBA utakmici novi klub hrvatskog košarkaša Darija Šarića Golden State Warriors su pobijedili domaće Sacramento Kingse sa 121-115 nakon produžetka.

Hrvatski je košarkaš odigrao 14 minuta i pobjedi svoje momčadi pridonio je sa devet koševa (šut iz igre 3/4, trice 1/1) dva skoka i jednom ukradenom loptom.

Najbolji strijelac Warriorsa bio je opet Jonathan Kuminga sa 28 ubačaja, a Andrew Wiggins je dodao 20. Kingse su predvodili Domantas Sabonis sa 19 ubačaja i De'Aron Fox sa 17.     

Sinoć su u Los Angelesu igrali i Milwaukee Bucks i Lakersi, a slavili su gosti sa 108-97.  Giannis Antetokounmpo je ubacio 16 koševa uz osam skokova, a njegov novi suigrač 33-godišnji Damian Lillard je dodao 14 poena pridodavši tome tri asistencije i dva skoka.

U preostalim pripremnim utakmicama Denver Nuggets su sa 116-102 pobijedili Chicago Bullse, a Miami Heat sa 132-124 Memphis Grizzliese.

Nova NBA sezona počinje 25. listopada kada igraju branitelji naslova Denver Nuggets protiv Los Angeles Lakersa i Golden State protiv Phoenix Sunsa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije