Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO NORVEŠKO ČUDO

Još jedan fenomen: Erling Haaland ima bratića koji zabija više od njega!

Premier League - Manchester City v Brighton & Hove Albion
Phil Noble/REUTERS
27.10.2022.
u 11:23

S visinom od 177 centimetara mladi Albert nema iste fizičke atribute kao njegov rođak, ali on to nadoknađuje u drugim područjima.

I dok se cijeli svijet divi senzacionalnom golgeteru Manchester Citya, norveškom stroju za golove, 22-godišnjem Erlingu Haalandu (22 pogotka u 16 nastupa ove sezone), u Norveškoj je otkriveno novo nogometno čudo, i to opet iz iste obitelji!

Albert Braut Tjaland, 18-godšnji Haalandov bratić, ne izgleda ništa manje senzacionalno od slavnoga rođaka u toj dobi. Taj je mladić postigao nevjerojatnih 69 golova u 48 utakmica za mladu momčad Brynea, te privukao pozornost Moldea, gdje je ostavio izvrstan dojam postigavši pogodak u svom profesionalnom debiju.

S visinom od 177 centimetara mladi Albert nema iste fizičke atribute kao njegov rođak, ali on to nadoknađuje u drugim područjima. Izvanredno je pokretljiv, te posjeduje vrhunsku sposobnost egzekucije. Mladić ima razoran šut desnom nogom, koji je suparničke vratare ostavljao u čudu.

 

 

U intervjuu za Eurosport njegov menadžer je rekao:

- Pred Albertom je velika budućnost ako svakodnevne stvari bude obavljao maksimalnim angažmanom ispravno. Ali mislim da je Erling još uvijek nekoliko koraka ispred. Albert je uzbudljiv dječak s mnogo dobrih osobina. Unatoč usporedbama s Haalandom, 18-godišnjak ne ide tako daleko u ocjenama svojih mogućnosti.

- Cool je to što radi Erling. Često slušam o tome, i lijepo je uživati u tome s vremena na vrijeme. Kratkoročno, samo želim ući u reprezentaciju, a dugoročno se nadam da ću moći živjeti od igranja nogometa – izjavio je mladi Tjaland.

Standings provided by Sofascore

>> Izjave igrača Dinama pogledajte u videu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije