Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA SUPERSTAR

Jokić: Ne volim ovaj život. Tužan sam kad odem u bar i svi me počnu snimati, to je jako ružno

NBA: Memphis Grizzlies at Denver Nuggets
Ron Chenoy/REUTERS
29.12.2023.
u 17:31

Jokića slava uopće ne zanima, želi biti normalan čovjek koji će se družiti s obitelji i prijateljima te jahati svoje konje u rodnom Somboru.

Srpski košarkaš Nikola Jokić najbolji je igrač NBA lige, proglašen je MPV-jem regularnog dijela sezone i finalne serije kada je 2023. godine osvojio prvi NBA prsten u dresu Denvera. Međutim, Jokića slava uopće ne zanima, želi biti normalan čovjek koji će se družiti s obitelji i prijateljima te jahati svoje konje u rodnom Somboru. 

GALERIJA Jokić ima Rolls Royce koji je vrijedan 800 tisuća eura

NBA: Memphis Grizzlies at Denver Nuggets
1/3

- Ne volim ovaj život. Mi smo samo košarkaši i dobri smo samo u onome što radimo, ali mediji su oko nas i plaćeni smo zbog svega toga, medija i popularnosti. Biti poznat... Netko to voli, netko ne voli. Kada završim karijeru, volio bih da me nitko ne zna. Volio bih da se moja djeca sjećaju mene kao oca, ne kao košarkaša. To je moj cilj. Cilj mi je da uopće nemam telefon, samo da budem normalan i da živim u trenutku. Da budem normalna osoba, da pijem s prijateljima, da se igram s djecom, da jašem konje... Tužan sam jer kada odem u bar, restoran ili na utakmicu, svi vade telefone i snimaju me. To je ružno. Samo želim živjeti svoj život - rekao je Jokić u podcastu kojeg vodi njegov suigrač Michael Porter Jr. 

VEZANI ČLANCI:

Isto tako, Jokić je na dobrom putu da osvoji treću MVP nagradu u karijeri. Ove sezone je na prosjeku od 26,3 koševa, 12,4 skoka i 9,2 asistencije. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
10:56 30.12.2023.

Čovjek voli svoj sport, voli prihode iz toga sporta, ali ne voli sve oko sporta - medije, fanove, influencere i sve ono što mu ometa normalni život. Momak je 100% u pravu, ali je nerealan. Ne može očekivati da ćee u pro sportu kao obliku medijske zabave biti anoniman. Da je anoniman to bi značilo da nije niti malo kvalitetan i samim time plaća bi mu bila minimalna, a možda ne bi niti igrao u NBA ligi. Zato što je veoma dobar ima maksimalne prihode, ali je time i popularan, ima medije na svojim leđima i ne može anonimno hodati ulicom. Što je teže? A) biti bogat i super poznat ili b) biti anonimna sirotinja. Nešto mi govori da opcija A ipak ima manje negativnosti i veće životne mogućnosti.

Avatar barba_barba
barba_barba
22:54 29.12.2023.

Ovaj Serbin djeluje čisto normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije