Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADEN MILETIĆ

Jokić je čudesan, ali nije Dražen. Ima jedan golemi zaostatak, njegov menadžer upao je u zamku

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Los Angeles Lakers
Gary A. Vasquez/REUTERS
04.06.2023.
u 10:42

Kako je često najviši na terenu, visina i pregled omogućuju mu da savršeno skenira pukotine u obrani. I tako šire i tako dalje. Ukratko, Jokić se doslovno igra košarke, a vojvođanski "sve mi je ravno" karakter zapravo mu i pomaže u završnicama napetih utakmica ili u prvoj finalnoj u karijeri koju je protiv Heata odigrao kao da ima već deset finalnih serija iza sebe

Komentara 7

DU
Deleted user
18:01 04.06.2023.

Naravno da nije, neuporedivo je bolji od sviju sa Balkana koji su igrali i igraju u NBA

DU
Deleted user
12:41 04.06.2023.

Genijalan naslov da Jokić nije Dražen!!! To je isto kad bih rekao da ja nisam Kim Jong Un.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
21:15 04.06.2023.

Za nas prave hrvate koji nemamo NBA igraća takve super klase saznanje da je Jokić naš balkanski brat po krvi I jeziku znaći ponos, veselje i povrat duha bratstva I jedinstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije