Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN
Povratak na članak

Jeste li primijetili kako izgledaju Modrićeva leđa? Svi pričaju o neobičnim krugovima, evo o čemu je riječ

Radi se o terapiji alternativne medicine koja se još naziva hidžama ili cupping. Terapija se izvodi tako da se na leđa stavljaju čaše koje hladeći se stvaraju vakuum i uvlače kožu i mišiće te na tijelu ostavljaju tragove.

Komentari 5

VS
vrbe.sadim
08:59 27.03.2024.

Tradicionalna arapska medicina? "Ayurveda, a natural system of medicine, originated in India more than 3,000 years ago. The term Ayurveda is derived from the Sanskrit words ayur (life) and veda (science or knowledge). Thus, Ayurveda translates to knowledge of life." Živjelo tik-tok "novinarstvo".

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:34 26.03.2024.

A da proba s pijavicama?

VL
Avatar essek22
essek22
12:21 26.03.2024.

To je od cijepljenja, kroz MMR cjepivo uvalili su nam gen bubamare!! :(

VL
DU
Deleted user
11:57 26.03.2024.

Zaspao je na znaku od olimpijade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.