Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI NELSONA

Jeste li znali da se Cro Copu nikad u životu ovo nije dogodilo?

Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/5
12.02.2019.
u 14:16

Cro Cop nikad nije izgubio revanš. Što se tiče Nelsona, kod njega situacija baš i nije bajna.

Jedan vrlo bitan podatak treba znati prije subotnjeg revanša Mirka Filipovića i Roya Nelsona. Cro Cop naime nikad nije izgubio revanš. Što se tiče Nelsona, kod njega situacija baš i nije bajna.

Svi već znamo kako su Mirko Filipović i Roy Nelson svoju prvu borbu odradili 29. listopada 2011. godine, na UFC 127 priredbi. Nelson je tad slavio prekidom nakon minutu i pol treće runde. Sad je napokon došlo vrijeme za revanš, na kojem je Cro Cop inzistirao dugo vremena. Podosta je jasno i zašto. Naime, on revanš, bilo da je prvu borbu dobio ili izgubio, nikad nije napustio bez podignute ruke, piše Fightsite.

Prvi Cro Copov revanš bio je onaj protiv Kazuyukia Fujite. Iskusnog Japanca Cro Cop je u svom debiju savladao za samo 39 sekundi, brutalnim koljenom. Za revanš mu je trebalo malo više truda, ali sudačka odluka otišla je u njegovu stranu. Idući revanš bio je drugi čovjek koji ga je savladao, Kevin Randleman. Nakon brutalnog nokauta, koji je bio toliko težak da nije prikazan na hrvatskim TV kanalima, Cro Cop se pokojnom “Monsteru” osvetio te iste 2004., ugušivši ga na priredbi za posljednji dan godine.

2005. godine dva puta se borio protiv Josha Barnetta, oba puta slaveći, a slavio je i 2006. godine, u finalu Grand Prixa. Na istom tom turniru revanširao se Wanderleiu Silvi, s kojim je na početku karijere odradio neodlučenu borbu. Uslijedila je onda osmogodišnja pauza od MMA revanša, sve dok 2014. godine nije dva puta nokautirao Satoshija Ishiia, a onda se 2015. godine osvetio i za vjerojatno najgadniji poraz u karijeri, onaj od Gabriela Gonzage. Ukratko, u MMA karijeri je Cro Cop odradio šest revanša i u svima je slavio.

Što se tiče Nelsona, jedini borac s kojim se od dva puta borio je Matt Mitrione. “Meatheada” je u UFC-u savladao, da bi mu se ovaj prošle godine u Bellatoru osvetio. Prema tome, iako je uzorak samo jedna borba, de facto možemo reći da je Nelson sve revanše izgubio.

>> Pogledajte gostovanje Cro Copa na Večernji TV-u

Komentara 2

BA
bazinga
17:19 12.02.2019.

VL mi nadigne dođe mi ko predigra,imam fetiš na novina..

BA
bazinga
17:17 12.02.2019.

Nikad nije izgubio od svoje babe ,dragi Hrvati dali ste to znali evo javljam vam VL na sva zvona i

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije