Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelavić i Ćorluka u subotu debitiraju

Jelavić: Želim izboriti Europu s Evertonom

Nikica Jelavić (1)
Pixsell
03.02.2012.
u 20:23

Jelavić će s Evertonom gostovati kod Wigana, dok će Ćorluka sa svojim Bayerom u Leverkusenu ugostiti Stuttgart

Već ovaj vikend naši nogometaši koji su u zimskom prijelaznom roku promijenili sredinu, zaigrat će za svoje nove klubove. Nikica Jelavić, novi napadač Evertona, još se verbalno prepucava u engleskim i škotskim medijima s čelnicima Glasgow Rangersa, nudeći tezu da nije forsirao odlazak iz kluba.

Navijači Rangersa su, naime, razočarani Jelavićevim odlaskom, pogotovu nakon što je netko od klupskih čelnika podmetnuo novinarima priču da je Jelavić ucjenjivao klub i da su ga praktički morali prodati. No, Jelavić sve to demantira i kao najvažniji razlog svog odlaska navodi tešku financijsku situaciju Rangersa, kojemu će novac od njegova transfera zapravo poslužiti za preživljavanje.

FA kup izlaz u Europu

Uglavnom, Jelavić se već smjestio u Liverpoolu, trenirao je s novim suigračima i u subotu bi u Wiganu trebao debitirati za Everton. Uoči te utakmice, Jelavić je rekao:

- Nadam se da ću se brzo uklopiti u način igre, jer imam iskustvo igranja u Škotskoj, pa vjerujem da ću početi zabijati golove, radi čega sam i doveden. Everton je imao problema s realizacijom ove sezone, ali ne osjećam pritisak zbog toga. Dat ću sve od sebe da zabijem što više golova i budem koristan momčadi - rekao je Jelavić i u razgovoru za "Teamtalk" naglasio:

- Bilo bi sjajno kad bi Everton na kraju sezone izborio nastup u Europskoj ligi. Bit će to teško u prvenstvu, šestoplasirani Liverpool bježi nam devet bodova, ali zato moramo sve učiniti kako bismo Europu dohvatili kroz FA kup. Europa je nešto posebno, svatko želi igrati u europskim natjecanjima - govori Jelavić.

Vedran Ćorluka će u subotu debitirati za Bayer iz Leverkusena u domaćem dvoboju sa Stuttgartom. U njemačkom klubu Ćorluku ponajprije vide na desnome boku, što bi značilo da bi iz sastava mogao ispasti Danny da Costa. No, sportski direktor Rudi Völler kaže:

Oduševljeni Rudi Völler

- Ćorluka je iskusan igrač i možemo ga koristiti i u sredini obrane, kao i na lijevom boku! Siguran sam da će nam Ćorluka odmah dati novu kvalitetu, oduševljen sam njegovim dolaskom. Napravili smo pravi posao i vjerujem da ćemo na ljeto otkupiti Ćorlukin ugovor s Tottenhamom.

Komentara 1

SA
santos008
10:50 04.02.2012.

Ti znas kakva je financiska situacija u klubu ,nego ti imas dug jezik a kratku pamet,sve ti to ne treba isto ko ni ono sto ti je rekao Bilic,ako ti je rekao ostavi to i cuvaj za sebe i ne laprdaj i ovako znamo da te Bilic nezasluzeno forsira,barem sad za sad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije