Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stali im na ranu

Samo su čekali: Pogledajte kako su se navijači Dinama narugali Hajduku

Dinamovi navijači osvrnuli su se na poraz Hajduka
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/2
19.07.2019.
u 22:15

Hajduk je u petak poslijepodne smijenio trenera Sinišu Oreščanina

Navijači Dinama iskoristili su sramotan poraz Hajduka od Gzire United kako bi se narugali rivalima.

Tijekom dvoboja protiv Lokomotive na istočnoj tribini maksimirskoga stadiona izvješena su dva transparenta, a okom objektiva zabilježili su ih i fotoreporteri.

Nisu navijači Dinama pretjerali s provokacijama, ali zasigurno je i ovo bilo previše za nekoga tko voli Hajduk i još uvijek se nije pomirio sa šokantnim ispadanjem iz kvalifikacija za Europsku ligu.

Podsjetimo, Hajduk je u petak poslijepodne smijenio trenera Sinišu Oreščanina, a predsjednik Uoprave Hajduka Marin Brbić kazao je da nije imao izbora.

Podcijenio je protivnika. Pa igrali smo sa samo četiri ili pet standardnih prvotimaca. Uvjeren sam da bi lako pobijedili da je igrala standardna momčad. Svi smo mišljenja da je to bio najteži poraz u povijesti kluba. 

Slažem se da jedna utakmica ne bi smjela određivati sudbinu trenera, ali Gziru United smo trebali dobiti s povezima preko očiju uz dužno poštovanje Maltežanima. I zato je došlo do jednostranog raskida ugovora - rekao je Brbić.

Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Foto: Igor Šoban/PIXSELL

 

Ključne riječi

Komentara 38

ZA
zagi101
23:59 19.07.2019.

navijali su za benficu i sad im vraćamo sa zadovoljstvom

Avatar Dr Evil
Dr Evil
22:39 19.07.2019.

Hajde, hajde, sad ste ponovno mirni do srpnja 2020., ...ništa novog

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:40 19.07.2019.

sezona nije ni počela a za kmečavce je već završila.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije