Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAS JAVNOSTI

Evo kako su navijači Hajduka regirali na smjenu Oreščanina, upravi kluba se neće svidjeti

HNK Hajduk
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
19.07.2019.
u 19:32

Giljotina je pala preko trenerove glave, ali mir time očito nije kupljen.

Sažmemo li poljudsku izvanrednu konferenciju za medije u nekoliko rečenica, evo kako stvari stoje. Uprava Hajduka klub dogodine vidi u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a za blamažu protiv Gzire United kriv je isključivo sada već smijenjeni trener Siniša Oreščanin zato što je podcijenio protivnika i nastupio sa samo nekoliko standardnih igrača.

Ostatak obraćanja javnosti čelnici Hajduka proveli su u ispričavanju navijačima, ali i uvjerevanju da je klub na dobrom putu unatoč jednom od najgorih poraza u povijesti.

Međutim, ako smijemo suditi na temelju komentara na Facebooku, navijači nisu baš olako 'kupili' tu priču.

Bijesni su i dalje, te smatraju kako trener nikako nije mogao biti jedini krivac za onakvu blamažu.

Izdvojili smo najzanimljivije:

- Znači jedini krivac je Oreščanin koji vas je spasio prošle sezone. Ali kada vam nije htio ići niz dlaku, onda ste mu počeli sapunati dasku. Mrš.

- Svi pošteni, stavili svoje mandate na raspolaganje, a na kraju svi ostali. Budite toliko pošteni i svi idite u...

- Bravo za novinara Nove TV na pitanju. Sinoć je igralo sedam igrača koje je doveo Bjelanović.

- Treba vratiti Vulića, najbolje je domaće riješenje.

- Svak čast Hajduče, uspjeli ste preko igrača riješiti se jedinog dobrog u klubu u zadnjih deset godina. Ja sam četvrta generacija navijača Hajduka i ove godine sam sina učlanio. I ovo je zbog Vas zadnje. Treneru Oreščaninu želim svu sreću.

- Bjelanovic, Brkljača? Halo, Houstone, čujemo li se? Gospodine Oreščanin sretno u nastavku karijere.

- Dignite šator preko Poljuda jer ovo je postao jedan veliki cirkus.

- Korak naprijed, dva nazad. Nema kontinuiteta, nema rezultata. Kada će te to shvatiti slijepci, uhljebi i vezari?

- Ne znam hoćemo li ikada doživjeti da se ovaj klub umjesto smjenama počne baviti uzrocima problema i otkloni ih na vrijeme. To što odlazi trener ništa ne mijenja. Problemi ovog kluba su veći od toga tko će biti trener.

- Može se mijenjati trener stoljećima, ali uhljebima treba reći dosta. Naš Hajduk je gluma za desetke osoba kao i bivše uprave. Opara treba prodati klub jer ovo nema smisla. Svi pravi klubovi su u privatnim rukama.

- Nije kriv trener. Krive su one kilave babe skoje su bila na terenu. Sve bi ih poslao... gdje su nekad i bili.

- Ako želiš atmosferu onda budi astronaut.

 

 

Komentara 50

Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
20:55 19.07.2019.

Ma ne ljudi kriv je mamic, kriv je hns, svi su krivi samo hajduk nije. Mamic vam je lijepo rekao vase probleme, hns vam tolerira sve rjesite se udruge hajdug, dajte klub u ruke pravih managera a ne nekih udruga,, grada,.... i bit ce i rezultata. nemoze i nikada NESMIJE ULICA I HULIGANI TE GRADSKI VELIKANI vodoti klub vec sposobni manageri. to su vam rak rana hajduka zadnjih 10 godina nikakav mamic, hns,........vidjeli ste to upravo ovom utakmicom. banda bi zabranila i reprezentaciji da nastupi na poljudu?!!!!!sramota cilj im je i reprezentaciju unistiti kao hajduk sta su unistili i posvadati hrvate po regijama. to se nikada nece desiti a nas hajduk ce kad tad opet biti dika hrvatske kao sta je uvijek i bio zajedno sa dinamom rjekom,......

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
19:37 19.07.2019.

😂 Brbic “krecemo u borbu za Ligu prvaka”?!? Pa ovi su u rangu ministrice Zalac...

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
20:29 19.07.2019.

Ni uprava ni NO ne trebaju sazivati nikakve izvaredne sjednice. To mora napraviiti većinski vlasnik HNK-Hajduk š.d.d. a to je Grad Split i staviti van snage apsolutno sve odluke vezane uz udrugu NjH, te na taj način onemogučiti daljnju sportsku, moralnu i financijsku devastaciju kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije