Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Giannis Antetokounmpo

Jedna od najvećih NBA zvijezda za novi ugovor dobit će 186 milijuna dolara

Giannis Antetokounmpo
Reuters/Pixsell
24.10.2023.
u 10:16

ESPN je objavio kako je dvostruki MVP dogovorio trogodišnje produljenje u vrijednosti od 186 milijuna dolara. Produljenje počinje sa sezonom 2025/26., što znači da je Antetokounmpo pod ugovorom još najmanje četiri godine - i petu ako je tome sk

Zvijezda Milwaukee Bucksa, Grk Giannis Antetokounmpo (28) produžio je ugovor s Bucksima na tri godine, objavili su američki mediji.

ESPN je objavio kako je dvostruki MVP dogovorio trogodišnje produljenje u vrijednosti od 186 milijuna dolara. Produljenje počinje sa sezonom 2025/26., što znači da je Antetokounmpo pod ugovorom još najmanje četiri godine - i petu ako je tome sklon. Zaradit će oko 94.4 milijuna dolara u sljedeće dvije sezone, zatim još oko 120 milijuna dolara za sezone 2025-26 i 2026-27.

"Produženo,", napisao je 28-godišnji igrač na svom X računu, bivšem Twitteru, ne spominjući iznos ili trajanje. Da je ugovor potpisan potvrdio je i njegov agent Alex Saratsis.

Antetokounmpo je 2021. predvodio Buckse do NBA naslova prvaka, a dva puta je bio proglašen za najbojeg (MVP) igrača regularne sezone (2019, 2020).

Prošle je sezone imao prosjek od 31.1 poena, 11.8 skokova i 5.7 asistencija.

Milwaukee se u rujnu pojačao angažiravši i Damiana Lillarda koji je stigao iz Portlanda u velikoj trgovini igračima.

Lillard, koji je svih jedanaest sezona u NBA ligi odigrao u dresu Portlanda, u srpnju je zatražio promjenu kluba, a želja mu se ispunila. U tradeu su sudjelovala tri kluba, uz Portland i Milwaukee, te Phoenix.

Nova NBA sezona počinje u noći s utorka na srijedu, a Milwaukee se svrstava među glavne favorite za naslov.

 

Komentara 1

MO
montello
09:44 26.10.2023.

bucksi imaju giannisa i ililarda vjerovatno i naslov ove sezone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije