Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća ga nije mazila

Jedan od najvećih talenata otkrio: Modrić me duboko dirnuo

DNK, UEFA EM 2021, Kroatien vs Spanien
Foto: EXPA/PIXSELL
1/5
02.07.2021.
u 09:36

- Duboko su me dirnule poruke od igrača kao što su Luka Modrić i Memphis Depay. To su stvari zbog kojih sam zadovoljan, kaže Zaniolo.

Jedan od najvećih talijanskih talenata, 21-godišnji Nicolo Zaniolo, zbog teških ozljeda imao je 2020. godinu za zaborav, a nakon što je potrgao križne ligamente desnog koljena, u rujnu mu se dogodila ista ozljeda i na lijevom koljenu. Od tada nije igrao pa je propustio i nastup Italije na Europskom prvenstvu.

O Rominom ofenzivcu, vrijednom 40-ak milijuna eura, pohvalno je već govorio i Luka Modrić, a mladi Talijan otkrio je i kako mu je hrvatski kapetan izrazio potporu u teškim trenucima zbog ozljeda.

- Duboko su me dirnule poruke od igrača kao što su Luka Modrić i Memphis Depay. To su stvari zbog kojih sam zadovoljan. I Carlo Ancelotti me je pokušao utješiti u najtežim trenucima - rekao je za Gazzettu dello Sport te se osvrnuo na večerašnji nastup Italije u četvrtfinalu protiv Belgije (21 sat).

- Navijam za Italiju kao lud ispred TV-a. Belgija ima Lukakua, koji je fenomenalan, ali mi imamo igrače koji ih mogu staviti na muke. Sljedeće godine je Svjetsko prvenstvo i ne krijem želju da zaigram na njemu - naglasio je Zaniolo.

Video - Ćiro: 'Kovačić mi se zamjerio kao čovjek, ali kao igrač je pravi. Nikad ne bih vadio njega i Vlašića'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije