Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO NIJE DOBRO

Jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa doživio tešku ozljedu: 'Njegov vapaj zabrinuo je sve'

Nogometaši Dinama otputovali u Plzen na utakmicu 4. kola Konferencijske lige protiv Viktorije Plzen
Marko Lukunic/PIXSELL
21.02.2024.
u 15:30

Još jesenas nadao se velikoj prilici u Dinamu, a za vikend je u važnoj utakmici zabio dva pogotka

Dojučerašnji nogometaš Dinama, 23-godišnji Antonio Marin teško se ozljedio na treningu svog novog kluba, ljubljanske Olimpije. Prije nepunih mjesec dana napustio je Maksimir u potrazi za igračkim minutama, a sada će ih, nažalost, moći naći tek sljedeće sezone.

Do prije nekoliko godina bio je Marin proglašavan za jednog od najtalentiranijih hrvatskih nogometaša. Ne samo to, bio je u svojoj generaciji nominiran i za prestižnu nagradu Golden Boy, koju dobiva najbolji mladi nogometaš.

Prošlog vikenda Marin je na utakmici svoje Olimpije kod Radomlja zabio dva pogotka, u 28. i 58. minuti. Njegova je momčad na zahtjevnom gostovanju slavila rezultatom 3:1. No, trening ovog ponedjeljka neće pamtiti po dobrome.

Dogodila mu se ozljeda prednjih križnih ligamenata koljena zbog koje će sasvim sigurno pauzirati do kraja aktualne sezone. Veliko je pitanje zapravo, kada bi se mogao vratiti na travnjak.

"U posljednjim sekundama treninga na pomoćnom terenu u Stožicama Antonio Marin osjetio je jake bolove u desnom koljenu. Glasan vapaj strijelca dvaju pogodaka u subotnjoj utakmici s Radomljem odmah je zabrinuo tabor Zmajeva, a brojni pregledi, kojima je 23-godišnji zimski novak idućih sati bio podvrgnut pod budnim okom klupske liječničke službe, potvrdili su najgore.

"Antonio Marin ima puknuti ACL. U svijetu nogometa ovakva ozljeda predstavlja dugotrajno izbivanje sa zelenila, a višemjesečna rehabilitacija zahtijevat će i mnogo strpljenja. Datum potrebne operacije još nije potvrđen, no činjenica je da ćemo u NK Olimpija u zahtjevnom razdoblju čvrsto stati uz igrača i pružiti mu svu potrebnu podršku na putu povratka u natjecateljski ritam. Antonio, izdrži!", objavila je Olimpija na svojim službenim stranicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije