Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema državljanstvo
Povratak na članak

Jedan od najboljih tenisača ikada ima nove probleme u zatvoru

Nedavno je zaposlen kao asistent u nastavi, ostale zatvorenike upoznaje sa znanosti o sportu. To je izazvalo pobunu među zatvorenicima pa su preko svojih obitelji pisali upravi zatvora.

Komentari 2

BE
bezvrijedanyugodinar
11:13 26.07.2022.

Kod nas kad netko "biznisa" bankrotira , stave ga za ministra ( Čačić, Jakovina... ) ili se ukrca kao zastupnik u hrvatskom saboru ( Benčić.........) i sole nam pamet kako treba biti

VL
RA
radolizem
10:55 26.07.2022.

Ako imaš novca - u zatvoru si bog! Kao da je teško ispeći 2 janjca, 2 odojka, 40 litara vina i organizirati sindikalni susret za 20 čuvara. Zatvorenik samo treba financirati, a sve ostalo stvar je vještine sindikalnog povjerenika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.