Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST, JUSUFE

Jedan od najboljih košarkaša regije dirnuo Hrvatsku prekrasnom gestom

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
23.02.2021.
u 21:38

Donirana oprema vrijedna je četvrt milijuna kuna

Jusuf Nurkić (26), čuveni košarkaš rođen u Živinicama, južno od Tuzle, tijekom boravka u Zagrebu je na osobnu inicijativu i u dogovoru s prim. Zoranom Barčotom, dječjim kirurgom i voditeljem OHBP-a, donirao novu opremu za rad Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu Klinike za dječje bolesti Zagreb u vrijednosti četvrt milijuna kuna.

Ta je informacija u utorak poslijepodne potvrđena i na službenoj Facebook stranici Klinike za dječje bolesti Zagreb "Klaićeva".

Jusuf Nurkić bosanskohercegovački je košarkaš. Trenutno je član NBA ekipe Portland Trail Blazers i reprezentacije Bosne i Hercegovine. Igra na poziciji centra. 

NBA igrač Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić tijekom boravka u Zagrebu na osobnu je inicijativu i u dogovoru s prim....

Objavljuje Klinika za dječje bolesti Zagreb - "Klaićeva"Utorak, 23. veljače 2021.

Komentara 3

DU
Deleted user
08:23 24.02.2021.

Hezonja je sigurno najvise pomogao :P

HR
hr76
00:14 24.02.2021.

Četvrt milijuna valjda ljepše zvuči od 250 tisuća kn koliko piše na čeku? Hoćemo li početi brojati i osmine, šesnaestine i tridesetdrugine kao Amerikanci? Mene su učili da se kad god može razlomak zamijeni cijelim brojem. U svakom slučaju, hvala Jusufe!

RI
rikavac
23:34 23.02.2021.

Jedan od naj bolji košarkaša regije???? Svaka čast i respekt za pomoć al da je jedan od naj bolji u regiji nije. Ima Bar 10 koji su bolji možda i više tako da je naslov nigdje veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije