Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči ždrijeba

Je li vrijeme da se sudare Dinamo i Zvezda? Evo što u Beogradu misle o tome

09.08.2020.
u 16:56

- Lakše je sada sve to organizirati bez prisustva navijača iako mi se ne sviđa ugođaj. Djeluje kao da je riječ o prijateljskim utakmicama. Igra je u suštini ista, ali nema onog žara kao kada stadion zagrmi i kada te navijači nose do pobjede - rekao je Vulić

Dinamo će u ponedjeljak, 10. kolovoza točno u podne, saznati protivnika u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Tamo bi se u teoriji mogao sudariti sa Sarajevom, što i ne izgleda loše budući da ujedno prijete i danski Midtylland, mađarski Ferencvaroš, slovački Slovan, ruminjski Cluj...

Nekoga će od tih protivnika izvući i beogradska Crvena zvezda, koja bi se u trećem krugu mogla naći oči u oči s hrvatskim prvakom

Jasno, dalek je još do toga put, međutim čini se da u glavnome gradu Srbije čak i priželjkuju susret s Modrima. Tako barem ispada iz izjave Miloša Vulića, veznjaka beogradskog kluba:

- Zašto da ne? Nemam ništa protiv da se sretnemo s njima (pritom misli i na Sarajevo i na Dinamo, op.a.), štaviše volio bih nas žrijeb spoji i da konačno na terenu pokažemo tko je bolji.

Lakše je sada sve to organizirati bez prisustva navijača iako mi se ne sviđa ugođaj. Djeluje kao da je riječ o prijateljskim utakmicama. Igra je u suštini ista, ali nema onog žara kao kada stadion zagrmi i kada te navijači nose do pobjede.

Vidimo da UEFA pokušava zvučnim efektima stvoriti dojam prepunih tribina, ali to definitivno nije ista stvar - rekao je Miloš Vulić za Anadoliju.

Komentara 4

DV
Džontra Volta
18:18 09.08.2020.

Mislim da je za njih dovoljan i NK Trnje...

SK
strogo kontrolirani vlakovi
23:29 09.08.2020.

Ne može Večernji bez Beograda i Zvezde.

Avatar lijevipokvarenibrisač
lijevipokvarenibrisač
22:32 09.08.2020.

A koga to, zanima što o tome misle u Beogradu? Mene prije zanima što o tome misle u Beču, Salzburgu ili Klagenfurtu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije