Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još malo do spektakla

Je li ovo moguće? Ngganou nevjerojatnim izjavama podcjenjuje Miočića

Stipe Miočić - Ngannou
Foto: Youtube Screenshot
1/6
11.01.2018.
u 18:20

Na društvenim mrežama stalno objavljuje fotografije uz komentare kao da je on već postao novi prvak.

Još je devet dana ostalo do velikog borilačkog spektakla u Bostonu. Na UFC-u 220 Stipe Miočić brani naslov u teškoj kategoriji protiv Francisa Ngannoua.

Američki Hrvat ima priliku postati prvi u povijesti koji je u ovoj kategoriji triput zaredom obranio naslov, a ispred sebe imat će borca koji udara prilično snažno. No, Miočić se već borio protiv sličnih udarača i iz tih borbi izlazio kao pobjednik.

Međutim, ovoga puta mnogo toga ide protiv njega. Kao prvo, kladionice su Ngannoua proglasile velikim favoritom, a i UFC se opredijelio za Kamerunca. Već je svima jasno kako otvoreno navijaju protiv aktualnog prvaka. 

- Vjerujem da je svima postalo očito da UFC navija da izgubim. Osjećam manjak respekta s njihove strane, ali neću dopustiti da me to uznemirava. Stvorio se taj ''hype'' oko njega jer udara strašno, meni je to jasno, shvatili smo njegovu snagu, ali već sam se borio protiv takvih, rekao je i sam Miočić.

No, to za njega može biti samo dodatna motivacija. Miočić voli situacije u kojima nije favorit pa onda svima dokaže da su u krivu. A motivaciju mu pruža i sam protivnik koji ga nevjerojatnim izjavama podcjenjuje. Naravno, svaki borac će sam sebe hrabriti i vjerovati u pobjedu, ali pritom neće omalovažavati protivnika. Posebno prvaka...

- Stipe je prvak s razlogom? Istina, a razlog je taj što pravi prvak nije bio tu. Sad kad je došao, Miočić više neće biti prvak, rekao je Ngannou pa krenuo s još nevjerojatnijim izjavama:

- Mogu završiti taj meč kad god poželim i gdje poželim. No ovo je samo korak prema onom što ću napraviti u ovom sportu. I prije debija za UFC vjerovao sam da ću napraviti nešto posebno.

Uz to, na društvenim mrežama stalno objavljuje fotografije uz komentare kao da je on već postao novi prvak. No, za to će trebati pričekati još malo. Nešto će se pitati i miočića, trenutačno najopakijeg čovjeka na svijetu.

Komentara 10

DU
Deleted user
19:26 11.01.2018.

Uglavnom ovakovi napuhanci puni sebe zavrse na podu nadam se i drzim fige

ZG
zg223
23:03 11.01.2018.

svaki dan isti clanak sa istim tekstom..vrh

PR
prelog
21:20 11.01.2018.

Zgazit će te Stipe...a bit će kasno kada sazna kako tenk prelazi...kako lomi hrvatska ruka i kako je čvrsto hrvatsko srce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije