Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gura se Ngannou

Miočić otvoreno o sramoti UFC-a: Oni žele da izgubim!

Stipe Miočić
Foto: Igor Kralj
1/8
09.01.2018.
u 08:37

Miočić ima pet pobjeda zaredom i sve nokautima. Pred njim su padali sve veliki borci – Hunt, Arlovski, Werdum, Overeem i Junior dos Santos.

Stipe Miočić na UFC-u 220 u Bostonu (20. siječnja) ima priliku postati prvi borac u povijesti koji je u teškoj kategoriji triput zaredom obranio naslov. Američki borac hrvatskih korijena imat će težak zadatak jer će mu s druge strane stajati golemi čovjek snažnog udarca – Francis Ngannou.

– Ima snažan udarac, najjači u povijesti? Govorite mi da Mark Hunt ne udara toliko jako? Ili, recimo, Roy Nelson? Ili Junior dos Santos? Ma dajte... – rekao je Stipe.

No, najgora stvar u cijeloj priči jest ta da UFC gura Ngannoua, otvoreno želi da on bude novi prvak. Do sada su o tome brujali navijači koji su vidjeli kako se Kamerunac gura u prvi plan kao da je on prvak, a ovoga puta to je rekao i sam Miočić.

 

– Vjerujem da je svima postalo očito da UFC navija da izgubim. Osjećam manjak respekta s njihove strane, ali neću dopustiti da me to uznemirava. Stvorio se taj ''hype'' oko njega jer udara strašno, meni je to jasno, shvatili smo njegovu snagu, ali već sam se borio protiv takvih.

Stipe Miočić
1/8

Miočić ima pet pobjeda zaredom i sve nokautima. Pred njim su padali sve veliki borci – Hunt, Arlovski, Werdum, Overeem i Junior dos Santos. No, ni takav impresivan niz ne daje mu ulogu favorita. Naime, kladionice na pobjedu Ngannoua imaju tečaj oko 1.50, dok je na Miočića 2.50.

– Pritisak je apsolutno na Ngannouu, ne vidim kako bi mu sav taj ''hype'' dao prednost u borbi protiv mene. Uostalom, tipove koje je on pobijedio da bi došao do šanse za naslov ja sam pobijedio isto tako uvjerljivo i to prije dvije godine kad su bili bolji nego što su sada – zaključuje Stipe koji ne voli onaj ''trash talk''.

Komentara 13

BS
@bserver
08:45 09.01.2018.

Stipe, razvali..

DU
Deleted user
09:16 09.01.2018.

Uffff kako bih volio da Stipe strga Kamerunca baš zbog tog navijanja od strane ufc-a za ovog. A ti Ivicazgb daj pojasni malo po cemu je mirko legenda iskompleksirani primitivac?

DU
Deleted user
09:16 09.01.2018.

To Stipe začepi im svima usta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije