Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Falcaova noćna mora

Je li ovo kraj za 'tigra' koji je Atleticu i Portu donio europske naslove?

Radamel Falcao
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
03.02.2016.
u 21:07

Falcao nije prošao liječnički pregled u Atletico Madridu te se njegova agonija nastavlja jer do kraja sezone bit će vezan za Chelsea.

Kolumbijac Radamel Falcao (29) od 2010. do 2013. igrao je najbolji nogomet u karijeri, oduševljavao je zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svijetu, a svojim klubovima, Portu i Atletico Madridu, donio je naslove pobjednika Europske lige. Bio je najbolji igrač finalnih susreta s Bragom odnosno Athletic Bilbaoom.

Nakon toga počela su njegova lutanja i križni put kojem se kraj još ne nazire. Igrao je za Monaco, Manchester United i Chelsea, no zbog slabe forme i velikih teškoća s ozljedama sve je bilo za zaborav. Najbolji strijelac kolumbijske reprezentacije svih vremena nikako ne može ostvariti kontinuitet i uhvatiti pravu formu.

 

Trenutno je kao igrač Monaca na posudbi u Chelseaju, a bio je blizu povratka u Atletico u ovom prijelaznom roku. Izgledalo je da bi to mogao biti spas za onemoćalog Tigra, kako su mu nekoć skandirali na Vicente Calderonu, no transfer je propao. Falcao nije prošao liječnički pregled te se njegova agonija nastavlja jer do kraja sezone bit će vezan za londonsku momčad. A u njoj se nije uspio nametnuti i izboriti za početni sastav.

Ujedno, trener Guus Hiddink nije ga uvrstio na popis igrača na koje računa za utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a.

Mnogi se stoga pitaju je li ovo kraj jedne velike karijere i hoće li se ikad vratiti na nekadašnju najvišu razinu...

>>Van Gaal našao žrtvu za loše rezultate - Falcao seli u drugu momčad!

Komentara 1

BS
bravo_sammir
04:39 04.02.2016.

unistili su ga menadjeri, da moze ici negdje za manje novce igrao bi i vratio se u formu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije