Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOČKA NA i
Povratak na članak

Je li Boban ban ili huligan? Neka ostane kapetan!

Nakon prvog nastavka feljtona 'Maksimir 13. V. Istina ili mit', stigao mi je SMS: "Zaštitio si Bobana, nisi želio napisati istinu!" "Ne, sve što sam znao, napisao sam", branio sam se.

Komentari 13

VE
Velebit1971
23:49 20.05.2015.

Ti bi puca u naseg kapetana....a molim te....sto da mi radimo od tebe....????

VL
EU
EUPatriot
08:36 17.05.2010.

Je li Boban ban ili huligan? Pa Zvone je pre svega zapadni balkanac koji je super uspio kao nogometaš u AC Milanu..

VL
AN
Ana33
08:36 17.05.2010.

Boban... Jeste HULIGAN!!! Pogledajte snimke... Tukao je hrvatske policajce!!!

VL
PE
petracan
09:12 17.05.2010.

Dal je Zvone heroj ili... , teško je o tome pričati. Onaj \"herosjki\" skok bio je navodno zbog rođaka , da je bio netko drugi u pitanju , dali bi Zvone skočio ili nebi... , pitanje je !!! Da imaima putra na glavi... , a tko ga od nas nema. Po meni jedino kad bbb nisu bili krivi za nerede bilo je prije utakmice uMilanu , kad se on ogardio od bbb , a kad su talijanski vlasnici kafića mislili zaraditi nabrzinu. Tako su mom prijatelju dvije kave , vekiju i colu htjeli naplatiti 110 € , a kad dečki to nisu htjeli platiti , zvali su karabinjere. E sad pitanje je zašto se Zvone ne želi upustiti u avanturu... , našeg nogometa , bilo u dinamo , bilo u HNS. Po meni to mu je najveća greška. Nek se izjasni koji je razlog zašto neće ni u dinamo ni u HNS i gotovo. A on izigrava neko nevinašce i ne želi se nikome zamjeriti. A puno bi mu bilo jednostavnije da se izjasni.... ne želim u dinamo zato i zato , ne želim u HNS zato i zato. Ma ... prosto je ali moram reći , djeluje mi kao neko ko bi se prasnuo a ne želi da mu uđe !!! A dali je ... kak ste rekli ban ili...... , vjerojatno će pokazati vrijeme !!!!!!!

VL
ED
educ@
09:13 17.05.2010.

\'\'...na tim stranicama pisalo bi i kako je posvojio četvero djece, iskazavši visok stupanj humanosti.\'\' mislim da je ovakvo omalovažavanje ovog čovjeka bespotrebno, pogotovo omalovažavanje na račun njegove posvojene djece. Jel netko možda vidio da on tuče ženu i djecu??? Ako da, onda možete napisati da je nasilnik, huligan, ili što već...

VL
OB
-obrisani-
09:21 17.05.2010.

Ljudi ,Boban je vec toliko puta rekao zasto nece tamo ni amo....Ima on dosta sa SN..... Sto je vas problem. ?? Razumjevanje covjeka. ??.. Svi vi koji ga nazivate huliganom ,veci ste huligani od njega... Srami te se....Zasto ne stanesto ne stane u stranu tzv .navijaca.....Pa vidio je usta su se pretvorili (huligane )...i takve da brani ?? Bas ste smjesni...Pustite covjeka u miru...Nije vam nista duzan...Zivite svoj zivot,a on njegov..!!

VL
LI
lija11
09:37 17.05.2010.

Po vašol logici svi naši političari su huligani- PA SVI SU BILI ZATVORENICI !!!!! Ostvimo Bobana -da je više takvih nebi nam Hrvatska bila gdje je, on je svoje novce krvavo zaradio !!!!!!!

VL
MI
misho32
09:57 17.05.2010.

koje kretenske dileme plasiraju te novinarske gnlide .zadatak im je da zamagljuju stvari i dozvoljava im se da slobodno ogade ljude. sve se to ciljano radi da se zaboravi činjenica da je tog dana u Zagreb došla horda srpskih navijačača i uz pomoč zagrebačke policije razarala , razbijala i provocirala cijeli dan , zaštičena od policije. Pitam se kako bi se hrvatski navijači proveli da su takvo nešto učinili u Beogradu. Taj događaj je bio zorno upozorenje što nam se sprema i kako smo potpuno nezaštićeni. Policija odnosno milicija je bila ta koja je samo Hrvate tukla a štitila uzročnike nereda i provokatore. To je istina i o tome pišite , a pustite Bobana na miru i nemojte nam ga ogađivati.

VL
MI
mitar
10:47 17.05.2010.

Pa s obzirom da je igrao za tvoj omrazeni klub Dinamo druze flek,on je huligan.Da je kojim slucajem ali na tvoju veliku zalost nije igrao za orjunaski klub onda bi bio ban,ali se oni peru od svega sto ima predznak hrvatski onda bi mogao biti Sirogojno

VL
KA
kajinx
12:54 17.05.2010.

Flak, uvijek kad pomislim da me više ne možeš iznenaditi, ti se pojaviš sa još većom gluposti. Boban je kralj !

VL
NA
nasumfan
19:13 17.05.2010.

danas se bojimo svojih navijača i političara. ona borba koju je Zvone počeo traje i dan danas. još nismo slobodni. boli ku*ac Zvonu i za političare i za navijače. i ima pravo.

VL
PA
Pajdo
16:34 18.05.2010.

Zvone Boban Je kralj Hrvatskog Nogometa i Tako ga treba tretirat a ovi astaci partizancica cveni neka placu jer njihovi idoli polako nestaju malo sporo ali nestaju i gube snagu puno Hvala

VL
OB
-obrisani-
16:58 18.08.2010.

Boban je Ban, a medju ovim danasnjim BBB-ovcima ima dosta uvucenog i placenog smeca od jugonostalgicara i rusitelja Rep. HRVATSKE!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.