Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA I LOŠA VIJEST

Javier Mascherano suspendiran na dvije utakmice, igra protiv Reala

'Javier Mascherano, Barcelona Photo: Press Association/Pixsell'
'Adam DavyPress Association/Pixse'
28.10.2015.
u 14:49

Suspenzija od dvije utakmice znači da će Mascherano propustiti prvenstvene utakmice protiv Getafea i Villarreala.

Igrač Barcelone Javier Mascherano suspendiran je na dvije utakmice nakon što je u prvenstvenoj utakmici protiv Eibara dobio crveni karton jer je verbalno napao linijskog suca, objavio je Španjolski nogometni savez (RFEF).

Katalonski je klub strahovao da bi Mascherano mogao dobiti četiri utakmice zabrane igranja i tako propustiti 'el clasico' 21. studenog. 

Glavni sudac na utakmici protiv Eibara izjavio je da je Mascherano isključen jer je uputio uvredu, uobičajenu u Argentini, prema linijskom sucu, ali je Barca tvrdila da je on to rekao u prolazu, 

Suspenzija od dvije utakmice znači da će Mascherano propustiti prvenstvene utakmice protiv Getafea i Villarreala.

Barca je pogođena nizom ozljeda i nedostaju joj ključni igrači Leo Messi, Andres Iniesta i Rafinha. Osim toga, klub ne smije dovoditi nove igrače zbog Fifine zabrane koja je donesena jer je Barca potpisivala ugovore s maloljetnim igračima.

>> Barcelona na krilima sjajnog Suareza preokrenula protiv Eibara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije