Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li moguće?
Povratak na članak

Nećete vjerovati kako su isprovocirali Cavanija da dobije crveni karton

- Bila je to čista provokacija! Znam da glavni sudac to nije mogao vidjeti, ali gdje je bio pomoćni sudac?

Komentari 7

ZO
zoom
10:21 25.06.2015.

cavani uopće nije bio isprovociran u smislu da je reagirao neprimjereno, nego je onaj ljigavac jara odglumio da ga je cavani nakon toga udario što nema veze s mozgom i vrhunska je sramota za jaru i njegovu reprezentaciju!

VL
LA
lakočemo
13:10 25.06.2015.

eto nekad nema veze kako pobijediš samo da pobijediš eto tako danas sve funkcionira prst u guzu pa kad reagiraš dobiješ kaznu

VL
Avatar GaryLineker
GaryLineker
15:55 25.06.2015.

Bilo bi u redu da se Jaru kazni, u engleskom prvenstvu ako sudac ne vidi ovako što igrač bude kažnjen od FA, linčovan u medijima i izviždan od navijača.

VL
RA
rafaell
18:40 25.06.2015.

Urugvaj je bio puno bolji u drugom pol. što je ovog sex. napasnika nagnalo na ovu podlost,prije dvije g. uhvatio Suareza za mu.. ovaj kratki polukroše,sjećam se još Deje 91. Colo Colo sada mi je jasnije,izbaci najboljeg prot.igrača,prvi žuti dobio zbog prigovora pomoćniku,a svaki zvižduk min. trojica se žale,prigovaraju...

VL
HA
hajduk1966
13:34 25.06.2015.

Crveni je trebao dobiti igrac Cilea,ili obojica Opet suci na nivou

VL
Avatar Koncentriran
Koncentriran
12:03 25.06.2015.

Pošto VL opet cenzira: Gay Posla

VL
AL
Alberti
15:22 25.06.2015.

Urugvajci jos nikada nisu pobijedli na posten nacin, zapravo je to njihova taktika, isprovocirati suigraca dok ne reagira i dobije crveni karton, Chileanci su ih trpjeli prvo poluvrijeme, kada su Vidalu i Sanchezu skoro potrgali noge stalnim udarcima jednostavno imm je doslo dosta. Vratili su im na njihov , isproban nacin. Sada je jedina tragedija sto Chile ide u polifinale i Urugvaj ne. Sto se mene tice dobili su ono sto su zasluzili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.