Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li moguće?

Nećete vjerovati kako su isprovocirali Cavanija da dobije crveni karton

Edison Cavani
Foto: Screenshot
25.06.2015.
u 10:14

- Bila je to čista provokacija! Znam da glavni sudac to nije mogao vidjeti, ali gdje je bio pomoćni sudac?

Čile je sa 1:0 pobijedio Urugvaj i plasirao se u polufinale Copa Americe, a veliku prašinu podiglo je suđenje. Najviše će se danas pričati o crvenom kartonu Edisona Cavanija, a naknadno pregledavanje snimki doista može sugerirati da je bilo nezasluženo.

Naime, Čileanac Jara stajao je iza Cavanija i gurnuo mu prst u nezgodno mjesto, na što je Urugvajac reagirao i opalio mu zaista blagi šamar. Jara je teatralno pao, a sudac je pao na njegovu foru i Cavaniju dao drugi žuti karton. Pobjednički pogodak Čile je zabio s igračem više.

- Bila je to čista provokacija! Znam da glavni sudac to nije mogao vidjeti, ali gdje je bio pomoćni sudac? Cavani je opravdano reagirao, svi možete vidjeti što se dogodilo, jer postoje slike i televizijske snimke, rekao je izbornik Urugvaja Oscar Tabarez. 

>>Čile u polufinalu, isključeni Urugvajci Cavani, Fucile i izbornik Tabarez!

>>Cavani je trebao biti zvijezda, a pokazao je da je - precijenjen

Komentara 7

ZO
zoom
10:21 25.06.2015.

cavani uopće nije bio isprovociran u smislu da je reagirao neprimjereno, nego je onaj ljigavac jara odglumio da ga je cavani nakon toga udario što nema veze s mozgom i vrhunska je sramota za jaru i njegovu reprezentaciju!

LA
lakočemo
13:10 25.06.2015.

eto nekad nema veze kako pobijediš samo da pobijediš eto tako danas sve funkcionira prst u guzu pa kad reagiraš dobiješ kaznu

Avatar GaryLineker
GaryLineker
15:55 25.06.2015.

Bilo bi u redu da se Jaru kazni, u engleskom prvenstvu ako sudac ne vidi ovako što igrač bude kažnjen od FA, linčovan u medijima i izviždan od navijača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije