Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Japanci oduševili Brazil: Evo što su napravili poslije utakmice

Japanski navijači
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.06.2014.
u 12:17

Utakmica je završila bez pogodaka, a Japan se nalazi na trećem mjestu skupine C s jednim osvojenim bodom

Japanski navijači koji bodre svoju reprezentaciju na SP-u oduševili su Brazilce svojim ponašanjem. Nakon utakmice s Grčkom nisu otišli odmah sa stadiona, već su ostali počistiti za sobom. No, ne samo za sobom, Japanci su počistili cijeli stadion.

"Ne samo da su počistili svoj sektor, oni su počistili i ostale tribine. Za nas Brazilce ovo je možda iznenađenje, ali za Japance je to rutina", piše brazilski Globo.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

I u pravu su, Japancima je to normalno, nakon svake utakmice to rade. Vrećice koje tijekom utakmice koriste za koreografiju, na kraju pretvore u vreće za smeće. U njih potrpaju sve što se nalazi na podu, od papira, preko boca, plastike, navijačkih rekvizita... U svakom slučaju, ponašanje je to koje zaslužuje svaku pohvalu.

Inače, utakmica je završila bez pogodaka, a Japan se nalazi na trećem mjestu skupine C s jednim osvojenim bodom.

>>Grčka i Japan odigrali najsiromašniji susret Svjetskog prvenstva

>>I 93-godišnji Van Persiev djed slijedi novi trend

Komentara 4

CA
canajisraM
16:42 20.06.2014.

Japanski navijači koji bodre svoju reprezentaciju na SP-u oduševili su Brazilce svojim ponašanjem. Nakon utakmice s Grčkom nisu otišli odmah sa stadiona, već su ostali počistiti za sobom. No, ne samo za sobom, Japanci su počistili cijeli stadion. >>> Ciroiro laprda o civilizacijskim dostignucima.Ovako nesto ne bi palo na pamet nasim navijacima ni u snu a da ne spominjem crvene bbb-ovce kojima je pravi uzitak razbijati stadione...

Avatar Apsalar
Apsalar
13:54 23.06.2014.

Koliko zagađuju zemaljsku kuglu svojom industrijom i raznim Fukušimama, trebali bi čistiti za svima, nakon svake utakmice! (osim za amerikancima)

UN
unbekant
14:20 22.06.2014.

mi smo balkanci,a oni su japanci,znaci mi smo s balkana toliko godina kulturno zaostali za tom drzavom,kolika nam je kilometaraska razdaljina izmedju ta dva svjeta…………...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije