Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAMAŽA

Japan uništio Njemačku u gostima, izbornik će uskoro dobiti otkaz? 'U šoku sam, ovo je sramotno'

Germany - Japan
Christian Charisius/DPA
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.09.2023.
u 08:15

Oglasio se sportski direktor Elfa Rudi Völler koji je dao do znanja da Hansi Flick više nije siguran na klupi europske velesile

Novi udarac primila je njemačka nogometna reprezentacija, u prijateljskom ogledu u Wolfsburgu, Japan je s uvjerljivih 4-1 slavio protiv Nijemaca. Ove dvije reprezentacije su igrale međusobno u skupini na posljednjem Svjetskom prvenstvu te je i tada slavio Japan, bilo je 2-1. Ovaj put u Wolfsburgu Japanci su bili još uvjerljiviji.

U 11. minuti Japan je poveo golom Ita, ali je samo osam minuta kasnije Sane izjednačio na 1-1. No, to je bilo to od Njemačke. Do kraja se domaća mreža zatresla još tri puta, a golove su dali Ueda u 22., Asano u 90. te Tanaka u 92. minuti.

VEZANI ČLANCI:

- U šoku sam. Atmosfera je bila sjajna, a publika na našoj strani od početka. Ovakav poraz boli, on je zaslužen, ali ovo je bila sramota -  rekao je sportski direktor reprezentacije Rudi Völler, kojeg su novinari pitali hoće li Flick dobiti otkaz. 

- Moramo se prvo sabrati. Pred nama je trening u nedjelju, a onda utakmica protiv Francuske. Nakon toga ćemo analizirati što se dogodilo i razmisliti što ćemo napraviti. Vidjet ćemo.. - odgovorila je legenda njemačkog nogometa. 

Komentara 2

VE
vecernji55
09:51 10.09.2023.

Kad budu njemci igrali, opet će biti dobri.

ZG
zg1985
09:50 10.09.2023.

nek dovedu jos kojeg crnca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije