Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI UTAKMICA

Leipzig osvojio Superkup: Olmo bacio Bayern na koljena; Real počeo pobjedom: Modrić ušao u 80. minuti

DFL Super Cup - Bayern Munich v RB Leipzig
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/4
12.08.2023.
u 23:57

Iako je tek ranije u subotu potpisao za Bayern, Harry Kane je dobio pola sata u dresu njemačkog prvaka. Do velike prednosti nad Athleticom Real Madrid je stigao sredinom prvog poluvremena kada su se u strijelce upisali Rodrygo (28) i Bellingham (36)

Nogometaši RB Leipziga pobjednici su njemačkog Superkupa, oni su u Muenchenu na Allianz Areni svladali Bayern a 3-0 (2-0), a sva tri gola postigao je bivši igrač Dinama, španjolski reprezentativac Dani Olmo.

Olmo je doveo Leipzig u vodstvo u 3. minuti najbolje se snašavši u gužvi pred golom, da bi najbolji potez utakmice izveo u 44. minuti kada je ismijao De Ligta prije no što je svladao Ulreicha, da bi konačni rezultat postavio iz kaznenog udarca u 68. minuti.

VEZANI ČLANCI:

Iako je tek ranije u subotu potpisao za Bayern, Harry Kane je dobio pola sata u dresu njemačkog prvaka. Josip Stanišić nije konkurirao za nastup u momčadi Bayerna.

Bellingham zabio u službenom debiju

Nogometaši madridskog Reala u novu su sezonu španjolske lige krenuli 2-0 (2-0) gostujućom pobjedom protiv Athletica na "vrućem" terenu u Bilbau. Do velike prednosti "kraljevski" klub je stigao sredinom prvog poluvremena kada su se u strijelce upisali Rodrygo (28) i Bellingham (36). Luka Modrić ušao je u igru za Real u 80. minuti.

VIDEO Guardiola otkrio kako se snašao Joško Gvardiola u Manchester Cityju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije