Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

James i Wade postigli 50 koševa, Milwaukee ipak pobijedio Miami

Dwyane Wade
30.12.2012.
u 09:20

Oklahoma City uvjerljivo je slavila na gostovanju protiv Houstona, bilo je 124:94

Košarkaši Milwaukeeja uvjerljivo su na svom parketu svladali Miami 104:85. Brandon Jennings je s 25 koševa i sedam asistencija predvodio Buckse, a Mike Dunleavy dodao je 18 koševa. S druge strane, kod aktualnog prvaka LeBron James je ubacio 26 koševa, Dwayne Wade 24,  a Chris Bosh skupio 12 poena i 16 skokova.

Miami je i dalje ostao vodeća momčad Istočne konferencije s omjerom 20-8, dok Milwaukee ima omjer 16-14.

Oklahoma City uvjerljivo je slavila na gostovanju protiv Houstona, bilo je 124:94. Russell Westbrook je s 28 koševa te po osam skokova i asistencija bio prvo ime kod gostiju, a pripomogao mu je Kevin Durant koji je zabio 26 koševa. James Harden postigao je 25 koševa za domaćine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije