Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE NA MAKSIMIRU

Jakiroviću se u završnici vraćaju čak osmorica! Dinamo će svim snagama jurnuti u borbu za obranu naslova

Zagreb: Nogometaši Dinama odradili su trening
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
21.03.2024.
u 17:20

Osobito bi mogao biti važan povratak Marka Roga i Luke Stojkovića, koji bi mogli popuniti deficitarne pozicije. S druge strane Kevin Theophile Catherine i Maxime Bernauer nametnuli su se na pozicijama stopera pa bi Dino Perić trebao imati nešto žešću konkurenciju

Dinamo je prije točno tjedan dana teškim porazom od PAOK-a (5:1, uk. 5:3) u uzvratnoj utakmici četvrtine finala Konfrenecijske lige. Plavima tako nije preostalo ništa drugo, no fokusirati se na obranu naslova u rijetko kada napetijem domaćem prvenstvu. Premda im je niz pobjeda presječen remijem s Osijekom, nastavili su slaveći nad Slaven Belupom i Rudešem. 

Time su se zadržali na trećem mjestu sa svega bodom zaostatka za Hajudkom i pet bodova manje od Rijeke. Sergej Jakirović je imao problema s ozljedama, ali na popis bi mu se nakon reprezentativne stanke trebali vratiti Arijan Ademi, Martin Baturina, Marko Bulat, Mahir Emreli i Takuya Ogiwara. Uskoro bi mogao računati i s Dinom Perićem, Markom Rogom i Lukom Stojkovićem.

VIDEO Velimir Zajec o prvim planovima: 'Sportski direktor je iznimno važan u klubu, potreban je čovjek koji je svjež i zna što radi'

Ademi, Baturina, Bulat, Emreli i Ogiwara bi trebali biti na popisu igrača za derbije protiv Hajduka u ligaškim utakmicama, odnosno utakmicama Kupa. Riječ je o igračima koji su tek lakše ozljeđeni ili su već ušli u puni trening. Spomenuti derbiji su na rasporedu 30. ožujka i 3. travnja, a oba će se igrati na Poljudu.

VEZANI ČLANCI:

Kod ostalih oporavak i povratak na terene napreduje nešto sporije. Međutim, očekuje se da će moći zaigrati do kraja sezone. Osobito su tu važni Rog i Stojković koji bi mogli popuniti deficitarne pozicije. S druge strane Kevin Theophile Catherine i Maxime Bernauer nametnuli su se na pozicijama stopera pa bi Perić trebao imati nešto žešću konkurenciju.

Jakirović neće moći računati na Sadegha Moharramija i Lukasa Kačavendu. Njih su dvojica previše ozlijeđena da bi se trener Dinama mogao osloniti na njihovu participaciju u završnici aktualne sezone.

GALERIJA Dinamo nakon puno muke napunio mrežu Rudeša (3:0)

Zagreb: Nogometaši Dinama odradili su trening
1/14

Komentara 3

FR
freeshooter
18:37 21.03.2024.

...pa nama se vraćaju ozbiljna pojačanja... Rog je veliki igrač, samo je pitanje stanja... Perić i Stojković sigurna pojačanja... Ogiwara još upitnik, no Bulat i Emreli ništa, nisu nivo za Dinamo... sve u svemu, ipak nam dolaze bitna pojačanja za rotaciju i taj finiš, time i sigurno osvajanje nove titule... ale, ale dinamo ale...

PL
Plaviplavi
18:44 21.03.2024.

Ajmo Dinamo, nema predaje....

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
17:43 21.03.2024.

Jakir kao svoj na modrom svome kreče po titulu prvaka HNL jer ima Dinamovu kasu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije