Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆE KOLO KL
Povratak na članak

Jakirović: 'Ne mislim da će mi ovo biti posljednja utakmica ako izgubimo. Optimist sam'

"Igrat će kad bude potpuno spreman i kad neće ništa osjećati u mišiću. Do tad nećemo riskirati. Na terapijama je, idemo dan po dan", rekao je Sergej Jakirović o ozlijeđenom Bruni Petkoviću

Komentari 4

MA
Matoš
08:31 26.10.2023.

Jakiroviću ne osvojiš li pobjedu u ovoj utakmici ti si pakiraj kofere. Največi problem je vratar Nevistić , koliko udaraca u okvir gola , toliko golova Dinamo primi.

VL
CR
crocro
08:26 26.10.2023.

Ako Dinamo izgubi slijedeću utakmicu, to će biti posljedica djela, zapravo nedjela, jalovosti i nesposobnosti uprave Dinama a ne Jakirovića, kojemu mažu dasku lojem. Tako je i Hajduk mijenjao trenere kao na traci i što je bilo? Ništa, bez igračkoga kadra nema ništa. A uprava Dinama je odstranila zdravo tkivo igračkoga kadra i od trenera očekuju nemoguće. Dakle, uprava je ta koja je počinila "zločin" prema Dinamu i ne samo da trenba odstupiti, nego joj bi se trebalo i suditi zbog nemara, uspavanosti, nesposobnosti, jalovosti i traljavosti. Nema formule da Dinamo gubi utakmice i da trener leti. Ovaj puta treba letjeti uprava, to većina navijača želi ai većina građana se smije upravi kako krivo razmišlja i kako opet planira donositi krive odluke. Ali što je tu je. Uprava je nesmjenjiva, samo je Svevišnji iznad uprave Dinama.

VL
Avatar Castro
Castro
20:21 25.10.2023.

Sretno Dinamo. Biće to sve ok, nema predaje.

VL
EJ
ejStef
00:01 26.10.2023.

Puno sreće. S igračima koje ima trebat će mu... Obranu igraju igrači koje se prisilno stavlja tamo jer su i takvi bolji od dovedenih, a golman nije obranio ništa. Ne vidim naznake da bi sada bilo nešto drugačije, šut u okvir je skoro siguran gol za protivnika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.