Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gosti dvaput vodili

Jairo spasio Hajduk od poraza na Poljudu protiv Slaven Belupa

Hajduk - Slaven Belupo
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
25.11.2018.
u 17:15

Hajduk je ostao na šestoj poziciji s devet bodova zaostatka za petoplasiranom Goricom, a Slaven Belupo na sedmom mjestu.

Nogometaši Hajduka i Slaven Belupa odigrali su 2:2 (1:1) u utakmici 15. kola Prve HNL u Splitu. Pred zbog kazne praznim Poljudom Splićani i Koprivničanci su odigrali dobru utakmicu u kojoj je Slaven Belupo dvaput vodio. 

Gosti su prvi put poveli u 31. minuti kada je nakon ubačaja Bogojevića s desne strane Brazilac Mateus Lima glavom provukao loptu kroz noge vratara Blaževića.

Hajduk je izjednačio u 44. minuti nakon velike pogreške obrane gostiju. Ivanovski je pogodio vratnicu, a na odbijenu loptu je natrčao Said kome nije bilo teško ubaciti loptu u mrežu. 

U 65. minuti Slaven ponovno vodi zahvaljujući Bruni Bogojeviću, koji je prevario Fomitschowa i iskosa s desetak metara zatresao mrežu Hajduka.

Devet minuta kasnije Splićani dolaze do novoga izjednačenja - mladi Šego je glavom uputio udarac, vratar Filipović je obranio, a na odbijenu loptu natrčao je Brazilac Jairo i pogodio praznu mrežu. 

Sudio je Vidulin iz Kafanara. 

Vodi Dinamo s 36 bodova, Hajduk je šesti s 17 bodova, a Slaven Belupo sedmi s 14 bodova. 

sudio je Vidulin iz Kafanara. 

Strijelci: 0:1 Lima (31), 1:1 Said (44), 1:2 Bogojević (65), 2:2 Jairo (74)

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
17:35 25.11.2018.

Kod rezultata nula nula oništen čisti penal dosuđen Belupu, i dosuđen faul hajduku??????? Jadnog li klubića, nogomet su shebali

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
17:36 25.11.2018.

Osim šta je Belupu poništen čisti penal, hajduku je priznat gol iz ofsajda, jadna najko ovo je gadljivo gledat

Avatar southman
southman
17:29 25.11.2018.

Odličan rezultat protiv snažnog Belupa !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije