Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI BOKSAČ

Izveo djevojku na večeru, a onda se rasplakao zbog računa

Ricky Hatton
Foto: Instagram
1/2
27.08.2019.
u 12:11

Od ostalih cijena treba izdvojiti i 490 eura vrijednu butelju Dom Perignon Bruta te gin Hendricks od 120 eura.

Izlazak u restoran ili noćni klub može biti itekako skup, prisjetimo se samo priče iz dubrovačkog noćnog kluba koji je bio skup i šeicima, a bivši britanski boksač Ricky Hatton zbog svoje nepažnje u Grčkoj je došao u sličnu situaciju. U jednom restoranu naručio je, između ostalog i jedan od najskupljih komada govedine na svijetu - Kobe (Wagyu) Ribeye.

Vjerujemo da je uživao u večeri, ali kada mu je stigao račun vjerojatno mu je presjelo.

"Probudio sam se jutros u lokvi j****** suza. Tako mi i treba kad sam malo, debelo i pohlepno g***o", napisao je Hutton na svom Instagram profilu ispod fotografije računa u restoranu u Grčkoj koji je iznosio 1927 eura, a Kobe odrezak koštao je nevjerojatnih 920 eura. Od ostalih cijena treba izdvojiti i 490 eura vrijednu butelju Dom Perignon Bruta te gin Hendricks od 120 eura.

Otkrio je u komentarima kako je samo naručivao te nije gledao cijene, a dodao je i kako se njegova djevojka smijala kada je vidjela račun. 

Britanski The Sun piše da je Hatton sklon trošenju u klubovima i restoranima te je samo prošlog tjedna na Tenerifima potrošio više stotina eura na bocu šampanjca i prošeka.

>>> Pogledajte povratak našeg Filipa Hrgovića u Zagreb

Ključne riječi

Komentara 19

ZB
Zoki-Bijela
12:54 27.08.2019.

Novinarcicu...prosecco a ne prosek.. Dva razlicita pojma, jedno je pjenusac, a drugo desertno vino.. Skola

CV
cvikcange
13:46 27.08.2019.

Mladi i stariji, a bez iskustva novinarčići: prošek je santoo, a prosecco je lagano i pjenušavo vino.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:57 27.08.2019.

Kobe steak je u Japanu puno skuplji, pogotovo ako se priprema kao hibachi. Cijena vina je realna, ostale cijene normalne za nocni klub. Ne kuzim zakaj cmizdri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije