Izveo djevojku na večeru, a onda se rasplakao zbog računa
Od ostalih cijena treba izdvojiti i 490 eura vrijednu butelju Dom Perignon Bruta te gin Hendricks od 120 eura.
Komentari 19
Mladi i stariji, a bez iskustva novinarčići: prošek je santoo, a prosecco je lagano i pjenušavo vino.
Kobe steak je u Japanu puno skuplji, pogotovo ako se priprema kao hibachi. Cijena vina je realna, ostale cijene normalne za nocni klub. Ne kuzim zakaj cmizdri.
HRVATSKA JE PRESKUPA !!! Ajmo cijene dolje u Dubrovniku i Hvaru! Hahaha
Govedji odrezak 920 eura,bogte sutno,pa kod nas po selima Like i Kuduna kupis dvije dobro uhranjene krave za te novce,ajme majko bozija,pravo su rekli "budala i krivi drva,nikad nece netati",i ti si moj bkseru zreo za Vrapce.
jadan nema!
bogami ova njegova loce ,niko je napojit
pišete gluposti svak pametni prvo pogleda u cijenik. priče za malu djecu važno da se piše. te neki i u to vjeruju naivni ljudi
Siromah, naruči Don Perignon i Kobe steak, pa se čudi računu. Nepotreban članak, autor nije više L. Draškić, nego VL
Koji sretnik ... da se kojim slucajem zajebao za destinaciju pa dosao u "ljepu nasu" racun bi mu bio triput veci.
Jedan od najskupljih komada govedine??? Pa komplet govedo sa svim tim skupim komadima ne košta toliko.
Jeste li čuli novu pjesmu "Cavoglave" n italijanskom jeziku, izvođaći su Italijani?
Ja kad odem u birtiju, prva stvar je da pogledam cjenik. Tako da se poslije ne čudim.
Naravoucenje: ne vodi na veceru, fifi vec normalnu curu, i treba placi iako znam da imas ali ste vi inglš, škrti::::::)))))
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Novinarcicu...prosecco a ne prosek.. Dva razlicita pojma, jedno je pjenusac, a drugo desertno vino.. Skola