Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka za Šarića

Između Panathinaikosa, Reala i Fenerbahçea

\'28.09.2010., Zagreb -  Press konferencija KK Zagreb CO i predstavljanje sponzora Hyundai auto Zagreb. Tom prilikom su kosarkasi pozirali pored automobila , najmladji clan momcadi Dario Saric jedini
Zeljko Lukunic/PIXSELL
13.06.2011.
u 21:05

U KK Zagreb u velikom su iskušenju. Zovu ih bogati kupci, nude im velik novac za njihova najvećeg dragulja Darija Šarića, a oni ne znaju da li prodati ili ne

Pred Zagrebašima je njihova prva Euroliga i ako ne žele biti kanta za napucavanje, morat će investirati. U klubu misle da će im tri milijuna eura biti dovoljno, no mogli bi se prevariti.

Panathinaikos je do jučer bio najuporniji, sve dok se kao trenerski kandidat za Real nije pojavio Repeša. Real doduše ne može platiti koliko i Panathinaikos, koji navodno nudi 1,4 milijuna eura, ali roditeljima nudi taj komfor da im dijete vodi hrvatski trener. Tako bi bilo i u Spahijinu Fenerbahçeu koji također ne može platiti odštetu koliko i Pao.

U Adidasu zacijelo ne mogu prežaliti što Šarić nije prihvatio njihovu ponudu, no najkice su mu očito bolje pasale. A možda su u Nikeu i obećali više.

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
21:20 13.06.2011.

Mali moj ne znam kak igraš nit me košarka zanima al na fotki ti svaka čast....gdje se uči ta košarka >;-))

JS
John_Smith
11:54 14.06.2011.

Idler 3 _____________> košarka je nazanimljiviji i najdinamičniji sport kad udjes u njega i shvatis finese... opcenito, dvoranski sportovi su zanimljiviji od dosadnog precijenjenog nogometa gdje moze proci cijela utakmica a da pobijedi momcad koja nije centra prosla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije