Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO OKUPLJANJE

Izbornik Gračan: Nastojat ćemo u svakoj novoj utakmici napraviti određen iskorak

Pula: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo za nogometašice 2023., Hrvatska - Moldavija
Srecko Niketic/PIXSELL
06.04.2022.
u 19:02

– Posebno me raduje činjenica da djevojke na okupljanja dolaze s velikim zadovoljstvom, želimo i u nadolazećem razdoblju nastaviti kontinuitet pozitivnog ozračja.

Nenad Gračan, izbornik hrvatske ženske nogometne reprezentacije, objavio je popis igračica za predstojeće utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Moldavije (8. travnja, Kišinjev) i Rumunjske (12. travnja, Velika Gorica). Zamalo se dogodilo da je prvi put bilo više igračica iz inozemstva nego iz domaće lige. Omjer je 13:11 za domaće.

Na Gračanovu popisu su sljedeće igračice: Bačić (Sporting), Bukovec, Domazet, Pranješ, Gegollaj, Dulčić (sve Split), Filipović, Spajić, Glibo, Zdunić, Petarić, Bartolović (sve Dinamo), Jelenčić (Verona), Čanjevac, Kirilenko (obje Pomurje), Balog (St. Pölten), Kunštek, Lubina (obje Osijek), Slipčević (Ingolstadt), Landeka (Montpellier), Ljuština, K. i A. Marković (sve Grasshoppers) i Glibo (Sturm).

Reprezentacija će trenirati u Zagrebu, na pomoćnim terenima stadiona Maksimir, do polaska u Moldaviju.

– Posebno me raduje činjenica da djevojke na okupljanja dolaze s velikim zadovoljstvom, želimo i u nadolazećem razdoblju nastaviti kontinuitet pozitivnog ozračja te se nadamo će se to u dogledno vrijeme odraziti i na dobrim rezultatima. Već se vide određeni pomaci, nastojat ćemo u svakoj novoj utakmici napraviti određeni iskorak – rekao je izbornik Nenad Gračan.

U-19 reprezentacija igra ovog tjedna elitno kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Hrvatska će u Švedskoj, koja je domaćin turnira, odigrati tri utakmice, protiv Danske (6. travnja), Švedske (9. travnja) i Poljske (12. travnja).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije