Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE I NEYMAR

Dunga vratio 'otpisane' Kaku, Hulka i Lucasa Mouru u reprezentaciju

Kaka
Press Association/Pixsell
13.08.2015.
u 18:00

Pozvao je i Neymara, iako je suspendiran za prve dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine protiv Čilea i Venezuele u listopadu.

Kaka, Hulk i Lucas Moura povratnici su u brazilsku reprezentaciju za prijateljske utakmice protiv Kostarike i Sjedinjenih Američkih Država u rujnu. Velika je to stvar za njih jer dok Kaka nije igrao za reprezentaciju od listopada prošle godine, Hulk i Lucas moura nisu od Svjetskog prvenstva prošle godine.

Također, izbornik Dunga je pozvao i Neymara, iako je suspendiran za prve dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine protiv Čilea i Venezuele u listopadu. Ali želi ga blizu reprezentativaca, tako da osjeti atmosferu i da se u tako rijetkim prilikama za okupljanje ne bi nešto propustilo.

Vratari: Jefferson (Botafogo), Marcelo Grohe (Gremio), Alisson (Internacional).

Braniči: David Luiz (PSG), Marquinhos (PSG), Miranda (Inter), Gabriel Paulista (Arsenal), Dani Alves (Barcelona), Filipe Luis (Atletico Madrid), Danilo (Real Madrid), Douglas Santos (Atletico Mineiro).

Veznjaci: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Fernandinho (Manchester City), Elias (Corinthians), Ramires (Chelsea), Oscar (Chelsea), Willian(Chelsea), Lucas Lima (Santos), Kaka (Orlando City).

Napadači: Roberto Firmino (Liverpool), Neymar (Barcelona), Lucas Moura (PSG), Hulk (Zenit), Douglas Costa (Bayern Munich).

>> Dunga pronašao idealnu momčad

Komentara 1

DH
dalibor.hren
21:15 13.08.2015.

Kad je u sastavu David Luiz, to o treneru govori sve i još nešto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije