Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALi tu je Isco
Povratak na članak

Izbor za momčad svijeta: Među 15 najboljih veznjaka nema Luke Modrića

Među normiranima su po tri igrača Reala, Barcelone i Bayerna. Zanimljivo, među njih se ugurao Realov veznjak Isco iako je ove sezone igrao manje nego Modrić.

Komentari 1

HR
hrvatin
18:43 06.12.2013.

Nema ga na listi veznjaka,ali bi mozda bio prvi na listi bezveznjaka.Pa nisu svjetski strucnjaci nogometa slijepi ni glupi.Modric je najizvikaniji igrac na svijetu i sam Bog zna kako je dosao do Reala.U reprezentaciji je redovito medju najgorima.Njegova statistika je slaba i za hrvatsku ligu a vodi samo u broju paseva jer se stalno vrti oko centra i dodaje loptu najblizem igracu oko sebe,najvise pet metara daleko od sebe.Svako bi dijete dodalo tocnu loptu na dva metra.Koliko je dao golova i pravih asistencija za gol od kada igra u realu i tottenhamu?Vise od svega bi volio da mogu reci da je najbolji igrac na svijetu ali nije i zasto bjezati od istine?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.