Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALi tu je Isco

Izbor za momčad svijeta: Među 15 najboljih veznjaka nema Luke Modrića

Luka Modrić
Foto: Reuters (Ilustracija)
06.12.2013.
u 17:40

Među normiranima su po tri igrača Reala, Barcelone i Bayerna. Zanimljivo, među njih se ugurao Realov veznjak Isco iako je ove sezone igrao manje nego Modrić.

Fifa i Međunarodno udruženje profesionalnih nogometaša (FIFPro) objavili su popis od najboljih 15 veznjaka koji konkuriraju za izbor u momčad svijeta. Na popisu nije bilo mjesta za Luku Modrića.

Čak 50-ak tisuća profesionalnih nogometaša izabralo je 15 najboljih veznih igrača, a tko će od njih u momčad svijeta, doznat ćemo na Fifinoj gala večeri u Zurichu 13. siječnja.

Među normiranima su po tri igrača Reala, Barcelone i Bayerna. Zanimljivo, među njih se ugurao Realov veznjak Isco iako je ove sezone igrao manje nego Modrić.

Nominirani nogometaši:

Xabi Alonso (Španjolska, Real Madrid)
Gareth Bale (Wales, Tottenham/Real Madrid)
Sergio Busquets (Španjolska, Barcelona)
Steven Gerrard (Engleska, Liverpool)
Andrés Iniesta (Španjolska, Barcelona)
Isco (Španjolska, Malaga /Real Madrid)
Mesut Özil (Njemačka, Real Madrid/Arsenal)
Andrea Pirlo (Italija, Juventus)
Marco Reus (Njemačka, Borussia Dortmund)
Franck Ribéry (Francuska, Bayern)
Arjen Robben (Netherlands, Bayern)
Bastian Schweinsteiger (Njemačka, Bayern)
Yaya Touré (Obala Bjelokosti, Manchester City)
Arturo Vidal (Chile, Juventus)
Xavi (Španjolska, Barcelona)

>> Realovci dobili nove limene ljubimce: Bale provozao Modrića

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hrvatin
18:43 06.12.2013.

Nema ga na listi veznjaka,ali bi mozda bio prvi na listi bezveznjaka.Pa nisu svjetski strucnjaci nogometa slijepi ni glupi.Modric je najizvikaniji igrac na svijetu i sam Bog zna kako je dosao do Reala.U reprezentaciji je redovito medju najgorima.Njegova statistika je slaba i za hrvatsku ligu a vodi samo u broju paseva jer se stalno vrti oko centra i dodaje loptu najblizem igracu oko sebe,najvise pet metara daleko od sebe.Svako bi dijete dodalo tocnu loptu na dva metra.Koliko je dao golova i pravih asistencija za gol od kada igra u realu i tottenhamu?Vise od svega bi volio da mogu reci da je najbolji igrac na svijetu ali nije i zasto bjezati od istine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije