Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA OFFSIDE

Iz zatvora na travnjak: Nogometaši skupili novac i izvukli bivšeg HNL-ovca osuđenog za namještanja

Miljenko Bošnjak
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
21.02.2017.
u 10:25

- Bošnjak je izašao iz zatvora i već danas je bio na treningu. Za njegovu slobodu je prikupljeno 22.500 KM. Iako nije trenirao u proteklom periodu, on je pravi igrač i uvjeren sam da će biti spreman za početak sezone - kazao je trener GOŠK-a Darko Vojvodić.

Miljenko Bošnjak, nekadašnji nogometaš ugašene Croatije iz Sesveta, osuđen je na devet mjeseci zatvora u aferi Offside. No, u zatvoru je proveo samo 21 dan jer su njegovi suigrači skupili novac i otplatili veći dio kazne.

Naime, igrači GOŠK-a iz Gabele su novac prikupljen na 27. Memorijalu Andrija Anković odlučili uplatiti kako bi Bošnjak mogao izaći iz zatvora i priključiti im se u momčadi.

- Bošnjak je izašao iz zatvora i već danas je bio na treningu. Za njegovu slobodu je prikupljeno 22.500 KM. Iako nije trenirao u proteklom periodu, on je pravi igrač i uvjeren sam da će biti spreman za početak sezone - kazao je trener GOŠK-a Darko Vojvodić u izjavi za SportSport.ba.

Bošnjak je jedan od nogometaša koji je zbog namještanja utakmica osuđen u aferi Offside. Nedavno je počeo služiti zatvorsku kaznu od devet mjeseci, ali je odležao samo tri tjedna.

>> Hrvatski trener i vratar osumnjičeni za namještanje utakmica! Golman tvrdi: Oteli su me

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije