Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČVRST STAV
Povratak na članak

Iz Hajduka se opet oglasili oko reprezentacije, evo što su poručili HNS-u

"Klub je spreman aktivno sudjelovati na sastanku u ponedjeljak na Poljudu isključivo s ciljem razgovora o prvim koracima prema transparentnijim i poštenijim odnosima prema svim klubovima, s ciljem otklanjanja godinama gomilanih problema."

Komentari 17

MP
marijan.pinkeva
19:23 22.06.2019.

Dajte vi iz Hajduka i grada najprije objasnite od kuda se pojavila ona svastika na travnjaku i tko je bio autor, do tada, sve drugo su dječja posla.

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
20:18 22.06.2019.

skrivaju se iza grada, jer žele u priču uvući cijeli Split i Dalmaciju s ciljem produbljivanja razdora među Hrvatima. Hajdukovi bivši igrači koji su igrali za repku nikad nisu nasjedali na tu jeftinu propagandu jer jako dobro znaju da unatočč nekim pogreškama HNS-a iza cijele ove hajke na HNS stoje zlonamjerni pojedinci koji manipuliraju navijačima. Znaju, ali se ne smiju javno oglasiti jer bi u suprotnom na njih išlo i drvlje i kamenje. Zato po tom pitanju moraju šutiti. Hajduka se želi prikazati isključivo kao žrtvu s ciljem pranja vlastite odgovornosti i nesposobnosti kojom je u zadnjih 10-15 godina institucija Hajduk dovedena u ovakvu krizu. Sve to naravno ne opravdava Mamića od nekih stvari, isto kao niti HNS. Kao navijać Dinama Hajduku osobno želim da za redom osvoji nekoliko prvenstava, jer mi je ovo bez konkurencije sada dosadno pratiti.

VL
ZR
Ze Roberto u
20:20 22.06.2019.

Zabraniti igrati reprezentaciji u Splitu dok se ne otkrije tko je odgovoran za svastiku!! Možda im može pomoći drug Ostojić....

VL
Avatar tituš
tituš
19:25 22.06.2019.

Drugovi mosoraši, tifusari, ušljivi šumari reprezentaciji su oduzeli tri boda u kvalifikacijama i priuštili dvije godine igranja domaćinskih utakmica pred praznim tribinama. Žele to opet? Da sam šef ili vlasnik velike tvrtke koja sponzorira HNS, gonio bi ih tužbama jer svrha sponzorstva nije bila ispunjena! Treba njima dati zadatke i odmah im kazati što ih čeka ukoliko ga ne izvrše, a reprezentacija je svetinja koja će igrati na ledini Poljuda, sviđalo im se ili ne. Postoji samo jedna bolja opcijada reprezentacija ode na igralište Gospin dolac podno "ustaške kule" kako današnji slavljenici zvahu tvrđavu hrvatske misli i duše i ondje bi imali nepodjeljenu podršku od Mostara do Međimurja, od DUbrovnika do Umaga, od Gospića do Iloka, no za to ćemo kandidirati jednu manje važnu utakmicu radi uvjeta na stadionu ..

VL
PR
prajdali100
20:10 22.06.2019.

Insistirati da se u Hajduku napokon raščiste neke stvari.Sve one koji stvaraju zlu krv otjerati iz kluba, dovesti ljude koji vole nogomet, Hrvatsku i Hajduk.Naći odgovorne za svastiku i idemo dalje.

VL
NI
NikoCro
20:49 22.06.2019.

Ako je grad vlasnik kluba u tome slucaju oni trebaju pregovarati, po meni neka Hajduk sam sa sobom rascisti jer su si sami krivi za stanje u kojem su, nije im kriv niti Mamic, niti HNS niti bilo tko drugi, ovakovim ponasanjem zele njihovu odgovornost i unistenje Hajduka prebaciti na druge Jos nesto ja sam Hajdukovac al sto nije u redu nije

VL
ST
staromlad
21:52 22.06.2019.

Je li možda reprezentacija ipak prčija, i to Hajdukova!?

VL
Avatar darkkati
darkkati
20:06 22.06.2019.

o svastiki ni slovo

VL
Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
08:08 23.06.2019.

Organizirati utakmicu bez Hajduka. I pokazati da će stadion biti pun i bez njih.

VL
Avatar MK
MK
21:15 22.06.2019.

Od kad je Zdravko Mamić otišo, propadanje Hajduka nema kraja... Čudno da to ne shvačaju...

VL
Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
19:42 22.06.2019.

Još me trbuh boli od smijeha kada se sjetim da su Splićani u redovima stajali da kupe dionice Hajduka...pa kupili ukrajinsku pijanicu i ostale transfer pigodke kojima su ukrali lovu...a ništa, tiskati nove dionice, a poslušni Splićani opet u red!

VL
TO
Tomisl
19:53 22.06.2019.

Balkanske igre i odnosi !

VL
Avatar MK
MK
19:23 22.06.2019.

...glume Jakše Račiće - Fudbalski Savez nikada nije pozivan na razgovore.

VL
Avatar cera
cera
19:22 22.06.2019.

Triba im se ispričat!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.