106 32°C
 • marijan.pinkeva:

  Dajte vi iz Hajduka i grada najprije objasnite od kuda se pojavila ona svastika na travnjaku i tko je bio autor, do tada, sve drugo su dječja posla.

 • jeremija1:

  skrivaju se iza grada, jer žele u priču uvući cijeli Split i Dalmaciju s ciljem produbljivanja razdora među Hrvatima. Hajdukovi bivši igrači koji su igrali za repku nikad nisu nasjedali na tu jeftinu propagandu jer jako dobro znaju da unatoč ... prikaži još!č nekim pogreškama HNS-a iza cijele ove hajke na HNS stoje zlonamjerni pojedinci koji manipuliraju navijačima. Znaju, ali se ne smiju javno oglasiti jer bi u suprotnom na njih išlo i drvlje i kamenje. Zato po tom pitanju moraju šutiti. Hajduka se želi prikazati isključivo kao žrtvu s ciljem pranja vlastite odgovornosti i nesposobnosti kojom je u zadnjih 10-15 godina institucija Hajduk dovedena u ovakvu krizu. Sve to naravno ne opravdava Mamića od nekih stvari, isto kao niti HNS. Kao navijać Dinama Hajduku osobno želim da za redom osvoji nekoliko prvenstava, jer mi je ovo bez konkurencije sada dosadno pratiti.

 • Avatar tituš
  tituš:

  Drugovi mosoraši, tifusari, ušljivi šumari reprezentaciji su oduzeli tri boda u kvalifikacijama i priuštili dvije godine igranja domaćinskih utakmica pred praznim tribinama. Žele to opet? Da sam šef ili vlasnik velike tvrtke koja sponzorira HNS, gonio bi ih tužbama jer ... prikaži još! svrha sponzorstva nije bila ispunjena! Treba njima dati zadatke i odmah im kazati što ih čeka ukoliko ga ne izvrše, a reprezentacija je svetinja koja će igrati na ledini Poljuda, sviđalo im se ili ne. Postoji samo jedna bolja opcijada reprezentacija ode na igralište Gospin dolac podno "ustaške kule" kako današnji slavljenici zvahu tvrđavu hrvatske misli i duše i ondje bi imali nepodjeljenu podršku od Mostara do Međimurja, od DUbrovnika do Umaga, od Gospića do Iloka, no za to ćemo kandidirati jednu manje važnu utakmicu radi uvjeta na stadionu ..

Još iz rubrike Sport

David Blatt
Promijenilo mu život

Poznati košarkaški trener otkrio da boluje od teške bolesti

ŠTO SE DOGAĐA?

Sandrina najlošija sezona u karijeri: Bez brige, vratit ću se!

Niko Kovač
BAYERN DOVEO ZVIJEZDU

Sad je i službeno: Niko Kovač dobio veliko pojačanje iz Barcelone