Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PET GODINA

Iz Dinama odlazi jedan od najbolje plaćenih igrača

Split i Dinamo sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/4
11.04.2023.
u 18:17

Theophile-Catherine jedno je vrijeme bio najbolje plaćeni igrač kluba, a i sada je s 800 tisuća eura godišnje među najbolje plaćenima.

Branič Dinama Kevin Theophile-Catherine (33) na izlaznim je vratima Dinama i igra svoju posljednju sezonu u hrvatskom prvaku.

Francuski branič u Dinamu je od ljeta 2018. godine i ostvario je neke od najvećih uspjeha dok je momčad vodio Nenad Bjelica.

Theophile-Catherine jedno je vrijeme bio najbolje plaćeni igrač kluba, a i sada je s 800 tisuća eura godišnje među najbolje plaćenima.

Mogao je i ranije napustiti Dinamo, no u siječnju je odbio transfer u francusku ligu jer nije bio zadovoljan financijskim uvjetima. Pao je u drugi plan i gotovo je sigurno da novi trener Igor Bišćan ne računa na njega.

Komentara 2

CI
Cigred
16:43 12.04.2023.

Kad god čujem da je neka frka u obrani (ne gledam tekme uvijek) znam da je stvar zakuhao Teophil. Želim mu sretan put.

OL
olujasviholuja
18:54 11.04.2023.

Taj je upropastio da se Dinamo plasira u šesnajstinu finala u ligi prvaka ,nakon 3:1 za Dinamo u sudačnaj naknadni Šahktar je izjednačio ,i tak je dinamo otišao 1/16 europsku ligu , šahtar u 1/16 ligu prvaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije