Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

Ivo Šušak me trenirao, sve zna, ali ipak se nas sve pita...

Zoran Mamić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
22.02.2015.
u 14:00

Kada je Osijek prošle sezone slavio protiv Dinama, bilo je svakojakih priča. Valjda ih neće biti i ovaj put.

Tek što je došao nazad s posudbe u Lokomotivi, Domagoj Pavičić naći će se u udarnoj postavi Dinama u današnjem susretu s Osijekom. Možda Zoran Mamić malo 'copra', jer u zadnje tri utakmice Pavičić je bio koban za Osijek.

– U te tri utakmice zabio sam im tri gola – kaže mladi veznjak Dinama.

– Odlučili smo ga vratiti sada, a ne na ljeto jer imamo dosta problema u veznom redu, Brozović je otišao, Antolić i Ademi imaju problema s leđima, ostali su nam uglavnom mladi igrači. A Domagoj je sad bolji nego je bio prije šest mjeseci, isplatilo se to što je kontinuirano igrao u Lokomotivi, stekao je samopouzdanje dobrim rezultatima i stalnim igranjem – objasnio je mlađi Mamić zašto ga je vratio.

Dinamov trener u Osijek je otputovao jučer, a još nije bio siguran s kojim će sastavom danas istrčati. Ima tu dosta dvojbi, oko zadnjeg veznog, krilnog napadača, stopera. Do danas u 15 sati ima vremena smišljati plan kako pobijediti svog bivšeg učitelja.

– Ivo Šušak me trenirao kao juniora, ali ne cijele godine, već povremeno. S Osijekom je ostvario vrijednu pobjedu nad Splitom, iskusan je trener koji sve zna i vidjeli smo agresivan, čvrst Osijek. No, mi želimo da utakmica ode u smjeru koji mi želimo – kaže Zoki koji tvrdi da se ne zamara mogućnosti da prvenstvo završe bez poraza.

– Bilo bi lijepo, ali ne volim o tome govoriti, ne smijemo raditi planove za dva koraka unaprijed kad je pred nama prvi korak, dakle svaka sljedeća utakmica.

Kako god bilo, iz prošlog prvenstva se na pobjedu Osijeka nad Dinamom gledalo kao na čudan rezultat. Da i sad ne bi bilo sumnji, morat će se potruditi plavi na terenu. A i navijači Osijeka su ih motivirali skandiranjem protiv Mamića i Dinama koji je želio Osijeku pomoći kupnjom igrača.

>> Zoran Mamić: Osvajanje prvenstva bez poraza? Ne razmišljam o tome

Komentara 1

XX
xxx008
15:47 22.02.2015.

ajde mamiću sisaj znaš šta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije