Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDINICA VATRENIH

Ivo Grbić prepun emocija pobjedu posvetio pokojnom ocu: Znam da me gleda odozgo

Hrvatska i Rusija na Poljudu igraju odlučujuću utakmicu za izravni plasman na SP
Goran Stanzl/PIXSELL
14.11.2021.
u 17:42

- Mnogo bi mu značilo da je ovo imao prilike vidjeti.

Vratar Ivo Grbić, koji je preuzeo "jedinicu", nije imao previše posla u pobjedi nad Rusima (1:0), ali bio je konstantno koncentriran. I na kraju posvetio ovaj uspjeh pokojnom ocu.

- Znali smo da ne smijemo gubiti glavu i dočekali smo priliku, pobjeda je zaslužena.

Na svom Poljudu branio je prvi put u dresu reprezentacije.

- Nevjerojatan osjećaj... Znao sam da će za mene biti teška utakmica jer sam nedugo u reprezentaciji i hvala izborniku, stožeru... što sam dobio priliku. Mislim da sam odradio posao i da su imali mirnoću s moje strane. Ako budemo pravi, samo je nebo granica, to smo danas pokazali - rekao je i potom rekao nešto zbog čega su mu se oči natopile suzama:

- Ne bih se želio postavljati u prvi plan, ali htio bih ovu pobjedu posvetiti pokojnom ocu. Znam da me gleda odozgo i da bi mu mnogo značilo da je ovo imao prilike vidjeti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 2

SS
sokac sa drave
19:46 14.11.2021.

Videt cemo kakav je golman kada bude imao vise posla.Za sada upada u oci splitska skola golmana koji je zalijepljdn na crti i ne izlazi van ni za zivu glavu,skola Vladimira Beare.Ivusic je trenutno za dva koplja ispred svih.

MA
majkomila
18:58 14.11.2021.

ajme patetike. strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije