Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima neka veza...

Ivica Matković stiže za šefa skauta u Hajdukovoj školi

Slaven Bilić Poljud
Ozren Maršić
16.09.2010.
u 11:04

Ivica Matković, nekadašnji trener bijelih, uskoro će postati šef skauta Hajdukove omladinske škole. Vijest nije službena, ali je sve, navodno, "blagoslovio" gradonačelnik Željko Kerum.

A kad on nešto kaže, u Splitu ne može biti drugačije, barem je trenutačno tako. Matković nije nepoznato nogometno ime, ali za angažman u Hajduku ne veže ga se uz igračku i trenersku karijeru u bijelom, već uz činjenicu da je njegov zet direktor kluba Joško Grbić. Ne treba to ni Matkoviću, ni Grbiću.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:56 16.09.2010.

Ivica Matković stiže za šefa skauta u Hajdukovoj školi kako bi klub uz njegovu pomoč pronašao nove \"sjajne hrvatine majstore baluna\" poput Senijada Ibričića..

C1
crotex 1
09:41 17.09.2010.

U SLO JE OPĆA PANIKA !!!! Svi elektronski i tiskani mediji javljaju da je duševni bolesnik zvani EUJanez nakon dva tjedna pobjegao iz umobolnice.Kao razlog zbog kojeg je bio u umobolnici navodi se u priopćenju, da je zbog neuspjeha SLO repke morao pod hitno biti prebačen u tu zdr.ustanovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije