Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vučevićev nasljednik

Ivica Matković na čelu škole, uvjete ima...

Goran Vučević
Marko Lukunić/Pixsell
10.01.2011.
u 10:13

Kakvo je stanje u vodstvu kluba, a tamo se ništa ne zna, takvo je i u omladinskoj školi. Još traju pregovori o tome tko će naslijediti Gorana Vučevića

U jednom trenutku funkcija je bila ponuđena Draženu Mužiniću, ali on nema trenersku licenciju pa je i dalje glavni kandidat Ivica Matković. On je prije nekoliko mjeseci došao u klub i baš ne poznaje situaciju, ali zadovoljava sve uvjete.

Pitanje šefa škole trebalo bi biti riješeno za tjedan dana jer uskoro počinju treninzi mlađih kategorija. Uz Matkovića, kao kandidat se spominje i Ante Miše.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:27 10.01.2011.

Kakva nogometna škola, kakvi treneri takvi i rezultati. Umjesto da u Hajduku shvate da u Splitu nemaju rješenje i neće ga imati jer su postojeći splitski treneri druga ili treća trenerska liga i mogu biti treneri samo u klubu gdje je osnovni uvjet da si iz Splita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije