Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izlazni transfer

Ivica Ivušić službeno napustio Osijek. Poznata je odšteta, navijači su jako nezadovoljni

FC Pafos
26.01.2023.
u 20:33

Jedan od najboljih hrvatskih vratara otišao je iz Gradskog vrta, sigurno će je to veliki hendikep za momčad Renea Pomsa

Drugi vratar hrvatske reprezentacije Ivica Ivušić službeno je potpisao za ciparskog prvoligaša Phafos i tako postao treći kapitalac koji je napustio redove NK Osijeka. Navodi se da su bijelo-plavi zaradili dva milijuna eura od prodaje brončanog vatrenog, a zamjena će mu biti dojučerašnji klupski kolega Marko Malenica

Još uvijek nema najava da će netko pojačati prvoligaša iz Slavonije, a tako će vjerojatno i ostati sve do ljetnog prijelaznog roka. Prije Ivušića, klub su napustili Laszlo Kleinheisler koji je potpisao za grčkog velikana Panathinaikos te Dion Drena Beljo koji je otišao u bundesligaša Augsburg. 

 

 

- Nakon gotovo pet godina opraštam se od kluba i grada koji mi je dao jako puno. Od prvog dana kada sam došao u Osijek osjećao sam se kao kod kuće zbog dragih ljudi koji su me prihvatili i bodrili. Hvala svakom suigraču, stožeru i svim marljivim ljudima u klubu s kojima sam surađivao u ovih divnih pet godina. Navijačima želim od srca zahvaliti na ogromnoj podršci koju sam imao i ne postoje riječi koje mogu opisati koliko sam svima zahvalan! Ponosan sam što sam nosio bijelo-plavi dres i zauvijek ću Osijek nositi u srcu. Do ponovnog susreta - oprostio se Ivušić od navijača i Kohorte na Instagramu. 

S druge strane, navijači Osijeka su poprilično nezadovoljni.

- Otjerali su čovjeka na Cipar. Baš je zaslužio, drugi golman reprezentacije i inače odličan golman - dodao je drugi.

- Znači, kad igrač kaže da se dobro osjeća u Osijeku, možemo računati da se smješi odlazak tog igrača. Kao kad uprave daju podršku treneru, pa ga onda 'šutnu' brzo... Tako sve ovo izgleda

- E moj Osječe. Treba naplatiti stadion, pa prodaj sve što valja 

Standings provided by Sofascore

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije